Breaking News

Cek Mek Molek Street Art, Machang, Kelantan








Assalamualaikum

Hari lewat bebenor updates blog.Nak buat macam mana guna internet pejabat macam ni lah.haha.Pasrah jer la..Asal sempat jer cik nor nie kan.Last minute punya kerja tapi xper...sempat lagi kot.haha

Lagi pun hari nie tak banyak benda nak cerita.Just nak sharing cerita tentang art street yang tengah glemer n panas kat bandar Machang sekarang.Machang tu kat mana?Tanya pakcik google lah yer..haha.Bandar tempat cik nor dating la..haha.(versi koya gitu..hihi)

Street art ni dijayakan oleh student Art & Design , Uitm kampus Machang dan dibantu oleh pelajar-pelajar art dari sekolah menengah kebangsaan sekitar Machang.Kalau tak silap cik nor program ini di taja oleh Toyota .Kalau silap tolong betulkan yer..:)

Gambar atas tu di ambil semasa cuti hari raya tempoh hari tapi hari ni baru sempat nak publish.Biasalahkan cik nor nie sibuk mengalahkan YB..:) Nie saja nak lepas hajat anak buah cik nor nie.Budak-budak ikutkanlah.Tu pun malu2 sebab orang ramai sangat.Mencelah tempat2 yang tak der orang jer.Pagi sampai petang memang tak pernah lenganglah tempat nie.Bagus jugaklah ada xtvt mcm nie.

Oklah dah panjang membebel.Stop kat sini dulu..babai.

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI


15 comments:

  1. Alik mana mural tu cik nor weh? Abe kie x juppo cari la. Nak gak gi posing situ...pas tu upload ke instagram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorong blakang zon ria lama..tgk belah kiri...InsyaAllah jumpa klu zon ria lama..:)

      Delete
  2. wah..kat machang pun ada ye?/boleh la singgah kalau jalan2 ke sana nanti..

    ReplyDelete
  3. Kalau dia buat 3D lagi cantikkan Cik Nor

    ReplyDelete
  4. kreatif nya. setakat ni dok p Kelate pun, p ke Rantau Panjang ja. hehehehehe :D

    ReplyDelete
  5. nak best sangat tempat nie, g machang nanti nak cari...

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/09/resepi-sambal-cencaru-sampai-mak-mentua.html

    ReplyDelete
  6. Pernah sampai sekali kat machang...ikut ken blk kg dia...rupanya kg cik nor kt machang yer..

    ReplyDelete
  7. Searching for the Ultimate Dating Website? Create an account to find your perfect match.

    ReplyDelete