KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, September 14, 2014

Bestday 31 Ogos 2014

 Assalamualaikum..
 First day kerja di minggu nie. Kepala pon tak berapa nak betul sangat.Tetiba bangun pagi tadi sakit kepada berdenyut-denyut.huhu.Nasib la boleh drive datang KB pagi tadi.Alhamdulillah..

Entry ni sepatutnya dah lama cik nor tulis kat sini tapi nak buat macam mana gambar ada tapi idea pulak tak ada. Entry tak akan terjadi kalau kedua-duanya tidak bersatu.Betul tak?Bestday Brother in law cik nor nie.mesyi ramai yang tanya BIL cik nor tu dato' ke? Biarlah rahsia..hihik

 Ingatkan kakak cik nor tak sambut best lakinya sebabnya dia keluar balik lewat dah.Sekali balik dia bawa balik kek dan segala makanan fast food.Aalahai kakak ku sayang kan dah tergesa-gesa nak buat persiapan.huhu
 Segala makanan fast food ni cik nor yang goreng.Masa menggoreng tu tangan terpecik minyak panas.Sakitnya hanya Allah yang tahu.Alhamdulillah..lepas taruk kicap sakitnya berkurang.Nasib tak berparut..kalau tak hilang 1k hantaran..haha.Korang perasan tak gambar atas tu ada puding karamel? Yang tu kakak buat ontime..sempat tu buat demi laki tersayang.Kalau cik nor..beli jer la..haha
 Yang koktail nie cik nor yang buat.Yang nie simple jer.hehe.Sebab itu cik nor yang buat.Kalau buat benda lain harap maklumlah.Lain yang disuruh lain yang jadi..haha.
Last sekali air carrot.Yang nie carrot taruk gula bukan susu yer.Cik nor tak suka yang taruk gula.Cik nor suka yang taruk susu sebab dia tak rasa sangat pior carrot tu..hehe. Itulah sambutan bestday yang sangat simple.Ingat nak tunggu pukul 12 pagi baru sambut tapi masing-masing dah mengantuk terpaksa awalkan sambutannya. Masa perancangan 12 pagi nak pasang mercun yang keluar bunga api tu tapi adik cik nor yang bongsu ke KB sambut merdeka maka dibatalkan kerana tiada siapa yang berani memasangnya..haha

Oklah..Selamat Hari Lahir Buat Brother in Law ( Muhamad Harris bin Daud) semoga panjang umur & murah rezeki sokmo..aamiin

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI

Nak daftar 8share klik : SINI

normi80my@yahoo.com


8 comments:

  1. Selamat hari lahir dato .... uppss :)

    ReplyDelete
  2. Wahh seronok dpt sambut ramai2 ..meriah kan .

    ReplyDelete
  3. Best nyerr... banyak makanan... hehehe... Happy Belated Besday Dato.. :D

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir utk BIL cik nor! Hiks!

    ReplyDelete
  5. hahaha..takut meletup ye??kalau bunga api tak pe..tapi kalau mercun saya pun takut nak pasang..

    ReplyDelete
  6. ramai yg bantu , cepat siapnya ... happy birthday dato harris ...

    ReplyDelete
  7. happy befday ya :) makanan edap walau simple.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...