Breaking News

Bercanda Di Pasiran Pantai...

 Assalamualaikum...

Peace yoo...gambar permulaan cik nor hari nie.Sebenarnya gambar ni dah lama dok dalam henpon cik nor tapi haru baru berkesempatan nak buat entry kat blog.Gambar tak per kan lama tak basi kan?hehe
 Mesti korang tertanya-tanya kenapa cik nor tetiba possing dengan botol produk shaklee.Udah mereng kah cik nor nie?Owh..tidak...sebenarnya cik nor join contest Rehan a.k.a http://www.noraihanqusyairi.com/. Kalau korang pengguna shaklee or pengedar yang nak mencuba nasib boleh la klik SINI.Sempat lagi..tarikh tutupnya 30 September 2014.Rugi tak join collogen shaklee bernilai RM298.00 menanti anda.
 Mula tu ingat nak guna gambar ni tapi macam tak clear pulak botol shaklee tu.Yang nie nampak macam cun sikit.Past tu nampak cam kurus sikit.Sudah..masuk bakul angkat sendiri dah cik nor.haha.Korang layan jer la..:)Kali cik nor buat kelainan sikit lah dalam join contest.Biasa orang ambik gambar kat area rumah jer.Cik pulak g tepi pantai Tok Bali.hehe
 Korang layan lah gambar cik nor bersama anak buah cik nor.Dah besar panjang anak buah.Tahun UPSR.Moga kakak dapat 5A..aamiin
 Gambar gedik santai kita orang..haha
 Alamak..possing macm nie nampak gemuk lah pulak.Apa2 pun layan....hihi
Last pic untuk kali ini.Makan aiskrim beramai-ramai.Sebenarnya kami g pantai tempoh hari just nak g makan tengahari jer.Rasa macam nak makan nasi tepi pantai lah pulak.hihi.Kami g petang dalam pukul 3 petang then balik pukul 6.30 petang. Menu kami hari tu nasi putih, tomyam campur , ikan goreng, ikan masin, budu, ulam, puding roti dan air segera macam korang nampak tu.Puas hati makan..hihik

Oklah..ckup untuk hari ini..:)

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3. SINI

Nak daftar 8Share kat : SINI

normi80my@yahoo.com

14 comments:

  1. Anak sedara ngan mak sedara sama besar dah :-)

    ReplyDelete
  2. Rindunya pantaiiiii....rindu berkelah....lepak2 mcm mat saleh bentang kain kotak2 ada bakul makanan....

    ReplyDelete
  3. Ala..jeles...Kita dah lama tak p pantai

    ReplyDelete
  4. aaaaa... bukan senang tau nak tengok cik nor kita ni... siap pose baik punya..

    semoga berjaya cik nor ye

    ReplyDelete
  5. Bestnyee gi pantai.. Lama ku tak ke pantai. Isk! Rinduuu!

    ReplyDelete
  6. sakan posing cik Nor kat pantai..kekeke :D

    ReplyDelete
  7. anak2 saya cukup suka ke pantai..Ibunya je yang tak suka..heheh..sempat lagi tu posing dengan botol shaklee.hehhe

    ReplyDelete
  8. amboii cik nor gambar tu... hehe.. good luck ya...

    ReplyDelete
  9. Amboi kemain lagi cik nor posing..mcm duta shaklee dah tue.. btw good luck yer cik nor..moga ada rezeki cik nor nanti..=D

    ReplyDelete
  10. wahhh santai sambil beriklan ke ekekee :)

    ReplyDelete
  11. paling best dapat lepak kat pantai!!!!rindunya pantaiiiii

    ReplyDelete