Breaking News

Alhamdulillah..Dah Verified



Assalamualaikum..

Idea cik nor hilang hari nie.Tu yang lambat nak updates.Haha. Alasan semata2 padahal bos ada.Siapkan apa yang patut.Esok bos outstation..hehe

Pagi tadi buka2 email..wah cash out 8share dah verified. Tak lama lagi masuk akaun lah tu.Tahu akaun apa yang cik nor bagi untuk duit tu masuk. Akaun untuk bayar kereta.Kalau banyak rezeki masyukk..untung2 sebulan xguna duit gaji.Kalau yer..setakat ni xpernah lagi bayar dengan income nie..kena tambah jugak duit gaji..hehe.Korang kalau nak join 8share boleh daftar SINI. Buat iklan 8share ni paling senang dapat duit.Xcaya cuba dulu.Setiap hari ada jer duit masuk.Walaupon tak banyak cukuplah kalau nak guna time sengkek macam cik nor..hihi.Tapi korang banyak duit bukan macam cik nor.

Sebelum nie cik nor tak tunjuk berapa amount dia.Tapi ada request nak tengak hari cik nor kasi tunjuklah.Sikit jer..Nak makan hot burger tu boleh la..hihi.Ini kali ke-2 cik nor cash out 8share.Kalau free jangan lupa join..:)

Oklah..stop dulu.

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.SINI 
6.SINI 
7.SINI 
8.SINI 
9.SINI 
10.SINI

29 comments:

  1. tahniah cik nor.. untung cik nor.. mama klik lagi oke.. jgn risau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama..tunggu cik nor g blog mama..klik iklan mama plk...k..:)

      Delete
  2. Tahniah cik nor! ^_^ untung rupenye pakai 8share.

    ReplyDelete
  3. boleh tahan jugak ye..tahniah Cik Nor..:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah cik nor..saya langsung tak bergerak earning.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ainim...share jer ainim..insyaAllah geraklah earning tu nnt..:)

      Delete
  5. Wahh untunglah cik Nor...masyuk ;) 8share ni x kacau status glitterati Nuff ke cik Nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...8share xkacau..dah lama cik nor tlk iklan 8share nie..status glitterati ok..)

      Delete
  6. alhamdulillah....semoga murah lagi rezeki ciknor

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... cik nor,

    Alhamdulilah ada rezeki dengan 8share nie... mselim3 lagi tak pernah dapat pun...

    mselim3

    pls: tahniah moga ada earning untuk cik nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim..

      alhamdulillah...try lah mselim..mana thu rezeki mselim plk..:)

      p/s: terima kasih mselim..:)

      Delete
  8. Makan berger bakar 10x lepas ni cik Nor...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..lepas ni belanja kopok lekor!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki Cik Nor..tahniah..nnt klau guna lappy lya tlg klik2 ya

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki... sapa nak kasi kan... :D sikit ke banyak... ce bagi kat orang yg kata sikit tu... dia sure nak jugak kan... hik3x...

    ReplyDelete