Breaking News

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah.

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss...

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

70 comments:

  1. selamat bersegmen.. akak mcm nk join tp mood takde ni camne hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih alycia..xper..ada mood nnt join la..:)

      Delete
  2. thank you cik nor for support, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  3. http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  4. follow awak #977. join segmen ni jugak. Good luck :)

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  6. salam kak. saya singgah dan follow disini yek dr segmen yg sama.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  7. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama sambil klik nuffnang :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  9. Hi singgah sini..
    Jom join segmen=)

    http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

    ReplyDelete
  10. fuza pun join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  11. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  12. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  13. salam singgah dan follow..

    good luck.
    saya pun join..

    http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  14. good luck nor..done follow awak :)
    wolkswagen for you...

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama =) salam perkenalan..

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1_21.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan kembali..:)

      terima kasih..:)

      Delete
  16. akak singgah dr segmen ni jugak

    http://eryati.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen..singgah sini dari segmen y sama

    ReplyDelete
  18. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  19. Salam singgah dari segmen yg sama.

    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  20. Singgah sini Cik Nor.. Good Luck ^^
    http://ciknurepaa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  21. singgah follow dari segmen yang sama
    :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  22. Singgah sini dari segemn yang sama. Good luck cik nor..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  23. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  24. selamat bersegmen cik nor..shida pn join :)

    ReplyDelete
  25. salam mesra..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mesra kembali..:)

      terima kasih syuhada..:)

      Delete
  26. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  27. datang menyinggah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  28. tengah hari td baru blogwalking kat blog kak farah..
    dan baru trsedar eiqa dah trlepasss nak join, huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..tp xper...lain kali farah buat lagi..:)

      Delete
  29. Salam perkenalan..... sy sggah sni dr segmen yg sama ....:-)

    http://suhadah-manap.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan kembali...terima kasih..:)

      Delete
  30. Salam ukhuwah.. saya singgah sini dr segmen yg sama dan follow awak gak.. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html?m=1

    ReplyDelete
  31. Singgah japp

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete