KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 22, 2014

Terima Kasih Kak Fuza & Shida


Assalamualaikum...
Hari terasa ada masalah pulak nak updates entry.Buat masa sekarang nie bos tak der.Janganlah dia masuk jap lagi.Kalau dia masuk alamaknya tergantunglah entry nie.haha.Minggu depanlah gamaknya cik nor publish ..haha
Minggu ni dalam masa satu hari cik nor dapat 2 hadiah.Hadiah pertama dari blogger glemer Shida a.k.a http://www.duniashida.com tu. Hadiah apa?Hadiah apa lagi kalau bukan hadiah pengomen tegar.haha.Kalau masuk GA or Segmen belum tentu lagi cik nor menang.Kalau nama ada dalam senarai peserta pun dah alhamdulillah..hehe.Cik nor dapat button badge, bookmark & business kad shida.Rasanya ini kali ke-2 cik nor dapat business card shida.Suka sangat ...boleh tambah koleksi.Apa2 pon terima kasih buat shida kerana menghargai kehadiran cik nor diblog shida.Thank a lot shida.Saper yang masih tida mengenali blogger shida bolehlah klik link yang cik nor bagi tu.Tak rugi kenal shida nie, dia baik dan peramah orangnya.


Hadiah dua pulak cik nor dapat dari businesswomen blogger iaitu Kak Fuza a.k.a http://fuzamusa.blogspot.com. Alah..tak kan korang tak kenal kot blogger nie.Dia glemer lagi pada cik nor tau.Blogger yang selalu terbang ke Bandung, Indonesia tu.Yang nie hadiah apa pulak? Hadiah apa lagi kalau buka hadiah untuk pengomen tegar.haha.Muka cik nor nie memang muka hadiah pengomen tegar kot..haha.Whatever lah..haha..Apa tu cik nor dapat? Emmmm..lip balm Mary Kay.Uii..teruja sangat.Buka then terus pakai, then trus selfie..haha.Layan jerlah muka cik nor yang berkilat itu. Muka sama berkilat dengan bibir..haha.Sila gelak kuat2 kat cik nor yang jakun ini...haha. Oklah..terima kasih banyak2 buat kak fuza yang sudi bagi hadiah kat cik nor.Kepada blogger yang masih tak mengenali kak fuza nie bolehlah klik link yang cik nor bagi kat atas tu.Nak ber'business dengan kak fuza pon boleh jugak.Business kain sulam dari indonesia..hehe

Oklah..cik nor stop sampai sini dulu.Lain kali cik nor merapu  lagi.hehe.Bai

35 comments:

  1. Alhamdulillah..
    Pengomen Tegar Sulaman Lace Heaven untuk birthday 2nd year
    Semoga cantik2 selalu
    Tahniah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki Cik Nor yang rajin ...
    Pheweeettt..comey gitumo Cik Nor pakai lip balm tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..:)

      terima kasih kak..jgn dok puji lbh2..xcome pon..haha

      Delete
  3. Tahniah Cik nor.. rezeki.. alhamdullillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fiza..alhamdulillah..:)

      Delete
  4. Alhamdulillah... Da dpt juga dr shida..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..tahniah utk maria..:)

      Delete
  5. Tahniah....tuah menjadi pengomen tegar...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mia..alhamdulillah..:)

      Delete
  6. Tahniah Cik Nor..amboi, merelit bibir

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ainim...skali sekala..haha

      Delete
  7. amboiii bestnyer diaaa asyik dapat 'buah tangan' org jer.murah sungguh rezeki Nor kan?jeles tauuuu uhuk uhuk ;p bak satu boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgnlah jeles harith..hihik...alhamdulillah..:)
      nak yg mana? lip balm tu ke?haha

      Delete
  8. salam cik nor ..lega dah smpai hehee :)
    tahniah ye..n thanks utk entri ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam shida...alhamdulillah dah selamat sampai.:)
      terima kasih n sama2 shida.:)

      Delete
  9. Cik Nor mmg pelawat & pengomen tegar dkt smua blog..hehehe....

    ReplyDelete
  10. Hehe dua dua pun kenal. Eh lip balm Mary Kay best kot. Untung cik Nor hehe dia cam ikut colour bibir kan jadi cam natural je rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki berblogging..:)

      Delete
  11. tahniah akakkk :)
    best nyaaa dapat macam2x..

    ReplyDelete
  12. mmg tegar sungguh ni.
    dua skali dpt.tahniah ciknor

    ReplyDelete
  13. Nasib ada lip balm tu kalau tak, tak dpt lepas rindu menatap wajah cik Nor hehe

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. tahniah cik nor.. :)

    ReplyDelete
  15. Syukur alhamdullilah rezeki kak Nor. hihi. semua hadiah menarik kak. terbaik. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...