Breaking News

Spontan Khamis - Keyword

                                                                Assalamualaikum...

Hari puas hati sebab dah dapat balas dendam nak bw kat blog korang semua.Majoriti blog cik nor jelajah hari nie.Kalau ada yang tertinggal tu harap maaf la..hehe..Mungkin terlepas pandang lah tu kot.huhu

Hari ni..check la keyword kat nuffnang.Mak aii kenapa orang suka sangat cari entry pasal limau purut. Mungkin limau purut nie banyak kegunaan dia kot, tu yang orang suka sangat cari.Apa2 pon cik nor harap korang cari yang entry yang baik2 kat entry cik nor nor.Pleasee..jangan cari yang mengarut...huhu

Idea tak berapa nak ada nie.Cik nor stop kat sini dulu lah.Lain kali jumpa lagi...bai..:)

34 comments:

  1. Lmau purut??? Tauke limau ek.. Hihi

    ReplyDelete
  2. limau purut wangi kalau dibuat mandi :)

    ReplyDelete
  3. Zumal nak cari limau purut gak. Hehe :)

    ReplyDelete
  4. haha.. bole buat entry pasal limau purut ni byk2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada entry limau purut alaycia..cer tgk belak kanan tu..:)

      Delete
  5. Boleh perbanyakan lagi tentang entri limau ni.

    ReplyDelete
  6. banyaknye limau purut.. hehe...

    ReplyDelete
  7. penuh dengan limau purut je ni :) hehe

    ReplyDelete
  8. salam.. jalan2 singgah sini. keyword nuff selalu pelik2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..
      terima kasih..btl tu..:)

      Delete
  9. as salam. limau purut ni byk khasiatnya cik nor. boleh buat mandi...

    P.S. Harap maaf. Cik Nor telah ditag untuk segmen The Liebster Award. Sila baca entri terbaharu blog Abe Kie untuk keterangan lanjut. Terima kasih diatas kerjasama cik nor, ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..
      btl tu a.kie..:)

      p.s: maaf banyak2 a.kie cik nor tak berkesempatan lagi nak join segmen tu..huhu

      Delete
  10. Bnyk yg carik pasal limau purut erk? Bolehlah tulis pasal limau purut pasni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..dah tulis pasal tu muz..tgk belah kanan tu..:)

      Delete
  11. wahhh..limau purut pun ada org google kan..agaknya cari khasiat limau purut kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..cik nor pernah tulis khasiat limau purut liza..:)

      Delete
  12. Ramai orang nak bertom yam kut hehe

    ReplyDelete
  13. Lupa pulak okje tag cik Nor tau...kalau rasa teringin nak join sila silakanlah...http://hainomokje.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak tag cik nor..tapi maaf akak cik nor tak berkesempatan lg nak join segmen tu..huhu

      Delete
  14. ada buat entri pasal limau purut kot..

    ReplyDelete
  15. limau purut mmg banyak kegunaannya cik nor.. cer share tengok salah satunya.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu farah..baca entry popular belah kanan tu farah..:)

      Delete