Wednesday, January 29, 2014

62 comments:

  1. Jangan makan banyak2 limau tu Cik Nor...nanti batuk..sakit tekak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xmkn banyak pon kak..sebiji sehari jer..hihik..thanks for advise..:)

      Delete
  2. Replies
    1. mmg bnyak..supplier chinese yang hantar..:)

      Delete
  3. sama lah kita cik nor..ayesha hari2 bawak balik limau dalam plastik..arini nak bwak balik satu kotak pulak..hihi..tapi paling best kalau dapat limau yang kecik2 tu sebab limau tu memang manis..sedap je makan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?untung la..hehe..limau yang kecik tu jarang org bagi.yang tu kna bli sendiri..hehe

      Delete
  4. penuh perut makan limau je la nampaknya minggu ni kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nampak gaya macam tu lah fizah..:)

      Delete
  5. Jangan makan banyak2 nanti hilang suara

    ReplyDelete
  6. Mmg musim.limau aje skrg ni kn...

    ReplyDelete
  7. limau + dapat free + cuaca + batuk ..he..he. :)

    ReplyDelete
  8. Fiza kalau makan lebih dr sebiji alamatnye mmg cuci perutla....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?cik nor xder masalah lagi setakat nie..:)

      Delete
  9. Assalammualaikum...cik nor,

    byk yer limau.. hehehe.. makan baca bismillah..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      InsyaAllah..mselim..:)

      Delete
  10. tahun ini jumlah limau kat opis saya sikit sangat sebab company dah impliment "no gift policy"..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..macm tu lah plk...bagi cik nor rezeki jgn dtolak..:)

      Delete
    2. kan??sy pun pikir camtu gak tapi comp polisi ade idea lain..dia takut ada staf makan rasuah...hahaha

      Delete
    3. mana der rasuahnya..thn baru cina setahun sekali jer..ssh tau nak dapat limau nie..hehe...anggap tu mcm angpow diarong kat kita..:)

      Delete
  11. Mereka yang ada diabetes jangan makan banyak2...

    ReplyDelete
  12. dh lame x dpt buah mandarin,, beli sendri jer.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?kat pejabat cik nor..sampai busuk sendiri tak der orang nak makn..:)

      Delete
    2. yer ler nor.. dh resign.. mase kerja dulu berkotak2 dpt .. distribute kt staff lain.. :)

      Delete
    3. oo..ye ker?xperlah..ada rezeki lbh blh bli sendiri..:)

      Delete
  13. Banyaknya... Dkt rumah Muz pon banyak gak. Hari2 mkn limau..Hehe

    ReplyDelete
  14. mama sehari dapat 2 bijik si kakak bawak balik... errm.. tak ppayah beli dah kat 10 bijik ada dalam peti ais tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..itu lagi bagus..jimat belanja..hihik

      Delete
  15. Replies
    1. gambar yang no.2..no 1 tu kureng skit..murah punya brand..hihik

      Delete
  16. cik akak nak sekilo...hihi.....

    cik akak tak tau nak klik apa...nuffnang semua burung biru

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambiklah cik akak..hihik

      semua klik burung biru tu jer..haha

      Delete
  17. mintakkk sikittt cik Nor.... limau oh limau...:)

    ReplyDelete
  18. uiss jeles lah..sy tak dapat lg merasa limau CNY tahun ni huhu..mintak cikit cik nur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgnlah jeles...lainkali roha plk dapat...ambikla roha..:)

      Delete
  19. musim CNY ni byk juga Sop dapat
    lepas dr berli sendiri limau... hehehe

    ReplyDelete
  20. kenapa bila CNY mesti ada limau? kenapa ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kna tanya kaum cina lah...kan cik nor jawab salah marah plk diorang kat cik nor..huhu

      Delete
  21. salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

    ReplyDelete
  22. Saya suka limau mandarin, apa lagi gratis ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduh...baru ku tahu klu pon peminat limau mandarin..:)

      Delete
  23. makan smpi batuk dah ni..huuu >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor control..klu batuk ssh nak sembuh..huhu

      Delete
  24. makan la selagi masih byk stok linau ni kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...