Breaking News

W.W#38


P/s : Buat rugi duit cik nor jer....huhu

56 comments:

  1. Replies
    1. Bubur pulut hitam..yap.. beli..tapi basi..huhu

      Delete
  2. uishhh basi ?? tak patutnya penjual tu...x berkat duit jualan huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal eira..punya lh eksaited akak nak mkn..bla mkn rasa masam jer..trus g buang ..huhu..mmg xberkatlah eira..huhu

      Delete
  3. sedap bubur pulut itam tp basi le plak..bkn rezeki cik nor le tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdaplah sbb lama dah tak makan.tapi nak buat macm org berniaga tu nak untung lbh..xmerasalah mkn bubur tu..huhu

      Delete
  4. bubur pulut hitam ke nie..kenapa lain mcm jer.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..bubur pulut hitan..gambar tu flash dia kuat sgt tu lain mcm jadi warna bubur tu..hihik..tp sayang ianya basi..:)

      Delete
  5. mmm..sabor je dpt peniaga mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sabar..klu xsabar mmg bawak g srh dia rsa sndiri bubur tu..huhu

      Delete
  6. basi ke? sabar je la kan.. baik kita masak sendiri je..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tu lah pasal..org punyalah exsaited nak makn tetiba rasa masam lah plk..terbantut selera mkn jap..huhu

      Delete
  8. Mungkin tak ada rezeki. Ingatkan pulutnya kurang, kuahnya je lebih. Basi ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin la helmi...mmg kurang pon..kurang sdap sbb dah basi..huhu

      Delete
  9. Bubur pulut hitam ok jugak, tp Muz lebih suka bubur gandum!

    ReplyDelete
  10. cam mane niaga gini ni...xbaik toi..

    ReplyDelete
  11. uiss peniaga tu mmg tak patut..meniaga barang yg dah basi !!..nak untung pon berpada-padalah kan..sian cik nor !

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg xpatut..tapi dah terkena..redha jer la..huhu

      Delete
  12. eh???beli mmg dah basi ke kak nor???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..xblh hidu dah bau dia sbb dia dah bungkus siap2 dalm palstik..huhu

      Delete
  13. opss...mcmana plak boleh jadi macam ni, Hati2 next time

    ReplyDelete
  14. la.. cian nor.. tak baik org berniaga aniya pembeli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..nak banyak untung maam tu la..huhu

      Delete
  15. tak baik betul org yg menjual mknn dah basi. ke dia tak sedar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..xthu lah dia sedar or buat2 xsdar dia jual makanan basi..huhu

      Delete
  16. Replies
    1. mmg teruk n xblh mkn dah...rasa dah lain macm dah..huhu

      Delete
  17. geram pulak kaksura rasa..kaksura memang pantang ada peniaga camni..terus boikot x beli dah..kesian cik nor..kaksura pun pernah mengalami camni..time nak makan basi!!sakit hati!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg geram kak..past nie xnak dah beli makanan yg dah d packing..huhu..sabar jer lah kak..huhu

      Delete
  18. Bubur kerr... hehehe.. kalau tak tengok komen k idah ingatkan masker lumpur... hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bubur la tu kak..bubur put hitam yg dah basi..huhu..ada ke masker..haha

      Delete
  19. Itulah xde rezeki.namanya... Hmmm si peniaga ni pun...

    ReplyDelete
  20. alahai kesian... basi pulak... :(

    ReplyDelete
  21. Apa ke bendanya tu cik nor....hitam pekat je ...hehe..

    ReplyDelete
  22. hah? basi? adess..
    mmg rugi beli..huuu

    ReplyDelete
  23. Siannya Cik Nor...
    Tak de rezeki nak mkn bubur pulut hitam tu..

    ReplyDelete