Breaking News

Bos Masuk Baru Terhegeh-hegeh Nak Updates Blog...:)

Assalamualaikum

baik punya tajuk entry cik nor hari nie.dahla panjang ntah apa-apa pulak tu.Harap korang layan jer lah entry baru cik nor nie.Merapu pun merapu lah janji ada entry baru..haha

Begini al-kisahnya..tadi rileks jer sebenarnya tapi rasa malas pula nak updates blog.Main2 jer tadi.Siap g blogwalking kat blog orang lagi.Tetiba bila bos dah masuk pejabat baru nak updates blog.Hambik ko, kalau kantoi ngan bos macam mana tu cik nor?Terimalah padahnya nanti yer cik nor.Dengan entry tak der gambar ada ke orang nak baca entry baru ko cik nor?huhu

Sebenarnya tadi ada banyak masalah.Kejap2 call masuk, kejap2 fax masuk.Sampai terbantut kerja nak updates blog cik nor.Idea pon hilang macam tu jer.Nie pon main bantai jer apa yang keluar kat dalam kepala nie.Tengah kebingungan nie manalah perginya salah seorang staf pejabat nie.Bila contact tak dapat2.Last2 kami yang ada kat pejabat nie yang kena marah kerana missing in action dia.huhu.Begitulah adat bila bekerja dengan orang yang bermacam kerenah ni.Dia buat perangai kami yang tak bersalah nie lah jadi mangsa keadaan.Redha jer la..huhu

Itu jer kot luah hati cik nor untuk hari ini.Lain kali ada lagi yer...hehe

p/s:sori entry hari ini tak der gambar..:)

54 comments:

  1. Focus kerja Cik Nor.Nanti kena marah dengan bos..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..xper bos tgh buat kerja dalam bilik dia..cik nor xde kerja dah..hihik

      Delete
  2. Replies
    1. nak balik dah cik mun..terima kasih..:)

      Delete
  3. Ingatkan bos marah sbb blog x update2 lagi...hehe ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bagusnya kalau ada bos mcm tu..:)

      Delete
  4. hihihih,,, gelabah cik nor...... tolak bonus hujung tahun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bonus dah dapat la mama..tunggu bonus baru plk..hihik

      Delete
  5. Replies
    1. dah coverlah tu zam..klu tak xsiap entry nie.hihik

      Delete
  6. Selamat bekerja semoga sukses dengan rencananya

    ReplyDelete
  7. biasela cik nor.. nak men blog kat opis nie ken cover line.. hehe.. nnt kantoi pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu fiza..klu xkantoi xpasal jer..haha

      Delete
  8. sabar je la ..selamat bekerja .. hehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha....hati-hati tulis blog tu...kang boss ada kat belakang cik nor..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kat belakang cik nor ada kabinet fail jer cik akak...:)

      Delete
  10. Replies
    1. hihi..bos dok kat bilik..dia tengah karang surat..:)

      Delete
  11. Assalamualaikum... cik nor,

    hehehe... hati2 cik nor..k..

    mselim3

    pls: kekadang mselim3 tersenyum sendiri bila baca kekawan komen kat atas tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      tgh hati2 nie mselim..mata dok jeling2 blik bos takut dia keluar..haha

      p/s:mcm2 komen..haha

      Delete
  12. sejak ada bos baru farah nak bw kat ofis pn dah terhad cik nor..huhuhu.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. farah lagi parah dari cik nor..hehe..xpe bw kat umah jer la farah..:)

      Delete
  13. ayark.. sempat ciknor bw & blogwalking.. hihi

    ReplyDelete
  14. mantap tulisannya,,. saya suka tulisannya... saya juga suka nulis, coba lihat . bagaimana menurut anda.?

    ReplyDelete
  15. nasib baik sempat jgk update kan cik nor...walaupun kelam kabut..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal atie..kalau tak xde entry semalam...hihik

      Delete
  16. hehe.. gelabah juga tuh.. nk update blog kt tmpt keje kan tgk line clear.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal maria..nasib bos cik nor nie sporting..hihik

      Delete
  17. haha cik nur kantoi update n3..tu kompom jap agi bos panggil masuk bilik kihkihkih :D
    haa tu kaki tangan dah sejuk..nervous lah :D
    selamat bertugas cik nur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xpernah lagi kna macam tu..bos datang kat meja cik nor..cik nor ttp smua berkaitan blog...cover line..hihi

      Terima kasih..:)

      Delete
  18. Replies
    1. blakang cik nor ada kabinet fail jer..haha

      Delete
  19. la mana dia pi. awat la habaq. kan dah menyusahkan kawan kawan yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal cik sue..hangin satu badan kitaorang dbuatnya..huhu

      Delete
  20. cover2 sikit cik nor.. jgn sampai kantoi. hehe

    ReplyDelete
  21. amboi..owg suh wat keje dia g update blog pula ye...
    gtau bos kang ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..kerja dah siap..updates blog dlu sementara tunggu kerja yang baru..hehe

      Delete
  22. aida on jer blog ni sepanjang di opis. bos tak kisah. bos orait... sebab dia tak tau pun blog tu apa ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..untunglah..sporting la bos aida..bestnya..:)

      Delete
  23. Wahhh smpat lagi nak update blog tu..hihih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat jer kak..sambil mata kerling bilik bos takut kantoi..haha

      Delete
  24. sempat sorang tak pasal-pasal pulak kena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat jer mirza..janji bos xkeluar bilik dia..haha

      Delete
  25. nasib baik sempat cik nor taip semuanya.. hihi..
    p.s: cbox cik nor dah takde ya? isi tabung cik nor.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..hihik
      p/s: blog cik nor under construction skarang..hihik..sabar yer..:)

      Delete
  26. oklah tu cik nor tah pape pun ramai yg komen...tu maksudnya ramai peminat cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..janganlah cakap macm tu akak..malu cik nor..akak lagi ramai peminat pada cik nor..:)

      Delete