Breaking News

W.Wednesday#37


Assalamualaikum

Syukur masih ada yang murah.Nasi lemak nie harga dia RM1.50 jer.Alhamdulllah..kenyang sampai ke petang..:)


P/s: kepada blogger yang guna kotak komen Disqus tu harap boleh tukar kepada kotak komen yang lebih mudah.Nak guna kotak komen disqus ambik masa yang lama nak tunggu kotak dia keluar.huhu.Kepada empunya blogger Ida Syuhada kenapa kadang2 cik nor tak boleh nak komen blog awak?huhu

56 comments:

  1. murah dan sedap..pasti berbaloi...alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe...kira masih ada lagi yang murah dan sedap..:)

      Delete
  3. ye..nasib baik masih lagi ada yang murah...sekarang ni semua harga naik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal cik yaya..nasiblah cik nor dok area kg..murahlah jgk..alhamdulillah..:)

      Delete
  4. Alhamdulillah... tahun 2014 tahun berjimat cermat.. :D

    Betul tu blog ida syuhada tu n3 terbarunya tak tau kat mana nak komen... lama tunggu.. refresh berkali2 pun tak keluar2 jugakk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu acik idah...kna berjimat ketika berbelanja...:)

      cik nor just jadi silent readers kat blog dia..xthu nak komen kat mana..huhu

      Delete
  5. sini kalau kosong still dapat laa...huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker sally?kna mask sendirilah gamaknya..huhu

      Delete
  6. alahai sedapnya.
    susah nak jumpa yg rm1.50.. kat tempat sy ni mcm takde je.. paling2 pun mcm ni rm2.50.. tu pun beli 2 tu pun belum tentu cukup. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?lps nie klu nak makan nasi lmak kna masak sendiri la..baru perfect n puashati..:)

      Delete
    2. tau takpeeee. nak nasik byk mane pun takpayah nak tambah seringgit 2. hehe

      Delete
  7. sedap nampaknya tu
    nasib Sop letak 3 jenis kotak komen... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdp..hehe

      nasib baik..klu tak xderlah komen cik nor kat blog a.sop..haha

      Delete
  8. yer ler blog saya pun guna disqus nak tukar ler...susah nak masuk komen....so sorry.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog akak kadang2 dapat komen, kadang2 tak..harap maafla kak..cik nor dapat jadi silent reader jer..huhu

      Delete
  9. salam cik nor.. =)

    kat tmpt yaya pula still ade lagi nasi lemak rm1
    ttp bnyk cam biasa.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..cik yaya

      owh..ye ker?alhamdulillah...masih ada yang murah..:)

      Delete
  10. nasi lemak oh nasi lemak...
    skang aida da kurang bfast nasi lemak...
    sebab sedang jaga diet ha haha...
    melaka nasi lemak RM1 masih ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..bagus tu aida..cik nor pon skali skala jer makn..hehe
      alhamdulillah...masih murah lagi..:)

      Delete
  11. tak ajak cik akak pun cik nor nie...makan seorg je nieh...hihiu....


    betoi...blog ida shuhada memang tak leh komen..huhu...
    dah lama dah..sejak ida tukar wajah blog yang baru..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. la cik nor ingat cik akak xmkn nasi lmak tu yg cik nor tak ajak..sori la..hehe

      ermm..mcm mana kita nak tinggalkan jejak kat dia supaya dia tahu yang blog dia xblh komen?huhu

      Delete
  12. Murah jugak tu..
    Tapi kalau akak, tak cukup sebungkus tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mmg murah kak..alamak kak..cik nor kna control mkn dah..klu ikutkan mmg xcukp tp berat sudah mau over wweight la...haha

      Delete
  13. murahnya 1.50 je..ssh nk cari dah skrg ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg murah..tu lah pasal..klu kat area kampung mmg bnyak..klu kat bandar confirm xder dah...huhu

      Delete
  14. sedapnyaaa. kawan kt sekolah ada jual nasi lemak rm1.50 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdap..mesti nina tumpang skaki bli nasi lmak tu..hehe

      Delete
  15. rezeki hari ni,alhamdulillah kenyag :)

    ReplyDelete
  16. Rezeki.... Btw, kotak komen yg mcm mana tu Cik Noor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..try muz g bw kat blog maya persada n blog syuhada baharuddin tgk kotak komen diorang macm mana?hehe

      Delete
  17. murah nye.. susah nk cari nasi bawah rm2 skang

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..kalau kat bandar confirm xder dah harga mcm nie..huhu

      Delete
  18. susah dah jumpa tg murah dan sedap sekarang ni...

    ReplyDelete
  19. rare ni nasi lemak warna biru dah macam nasi kerabu..kira murah tu kan..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der warna biru fizah..falash kamera phone menjadikan dia mcm tu..haha...alhamdulillah..:)

      Delete
  20. Murah dan mengenyangkan Kan cik nor..
    guna kotak komen biasa lag senang kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu atie..alhamdulillah..:)

      tu lah pasal atie..kita hanya jadi silent readers kat blog dia sekarang..huhu

      Delete
  21. ida punya blog mama pun tak boleh komen, ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan cik nor jer xdapat komen rupanya mama pon xblh jgk..huhu

      Delete
  22. murah..kalau kenyang msp ptg tu kira berbaloi sgt2 la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..cik nor mkn tgh tu..mlm plk baru cari makanan..hehe

      Delete
  23. murah tu cik nor.. nampak sedap pula tu.. :D

    ReplyDelete
  24. dah lama pulak tak mkn nasi lemak.. kat area rawang nie mmg ssh sgt nak jumpe org jual nasi lemak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?nampak gayanya fiza kna msk sndiri kalau nak mkn..:)

      Delete
  25. Murahnya cik Nor...
    Okje pun tak suka kalau komen kat kotak Disqus tu susah!

    ReplyDelete