KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, January 21, 2014

Weee...Hadiah Dari Perth Dah Sampai..



Assalamualaikum..

Tadi ingat nak updates awal skit blog tapi tersyok blogwalking terlupa lah pulak.hehe.Tadi cik nor sorang jer kat pejabat tu yang asyik sangat blogwalking.Staf yang lain semua ada kerja luar.Office nie cik nor lah punya sekejap tadi lah..haha.Penat sebenarnya nie.Baru siap kemas kabinet fail2 projek.Kalau bos ubah lagi memang cik nor xkan kemas dah past nie..huhu.Penat weh...

Mak aii..panjang lak ko membebel cik nor.Gambar lain cerita lain..pening la pening..haha (Ikut ayat suib sepahtu)Sebenarnya hadiah yang cik nor menang GA dari Perth tu sampai minggu lepas lagi.Busy punya pasal terpaksalah hold dulu.Hari nie baru dapat buat entry pasal hadia tersebut.Cik nor dapat T-shirt & sekeping poskad macam kat atas tu..:)

Teruja sangat bila budak2 praktikal bawak naik bungkusan dari Australia..Terus buka kat pejabat.Dah macam orang jakun cik nor..haha.Apa2 pon thanks to kak umi dari blog http://umiyumi2.blogspot.com/ coz sudi bagi hadiah kat cik nor.

Kepada yang berminat untuk berkenalan dengan kak umi nie bolehlah klik link yang cik nor bagi kat atas tu.Kak umi nie peramah orangnya.Kalau xsilap cik nor , kak umi nie asal dari Kedah then sekarang tengah sambung study kat sana.Kak umi kalau salah tolong betul kan..hehe

Oklah..dah panjang sangat mengarang nie..stop dulu..see u soon..:)

46 comments:

  1. tahniah Nor..syoknya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  2. bestnya cik nor dapat hadiah dari jauh :)

    ReplyDelete
  3. salam petang, datang melawat di sini.. :)

    ReplyDelete
  4. fuh..jauh hadiah tu datang...sekali baca igtkan budak2 practikal yang bagi tadi..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..budak praktikal tlng bawak naik jer..hadiah tu dari australia la lan..:)

      Delete
  5. Replies
    1. alamak dapat sehelai jer tshirt tu..klu 2 blh bg zam satu..jgan lupa follow blog kak umi tu zam..:)

      Delete
  6. Assalammualaikum..cik nor,

    wahh..dapat hadiah.. best nyer nak jugak lah.. tp macam mana tu?

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim
      hehe..follow blog kak umi tu..dia selalu buat GA...nnt mselim join la..mana thu rezeki mselim plk..InsyaAllah..

      Delete
  7. Alhamdulillah beruntung hadiah terbang dari Perth. Tahniah dear (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki ber blogging...terima kasih..:)

      Delete
  8. wahhh..jelessnya.. hadiah lagi ke cik nor?? tahniah..cantik lah...:)

    ReplyDelete
  9. wah.. tahniah cik nor dapat hadiah.. dari perth tu.. :D

    ReplyDelete
  10. tahniah..seronok dapat barang dr jauh tuh ;)

    ReplyDelete
  11. Tahniah, cik nor.Syoknya dapat hadiah.

    ReplyDelete
  12. Fulamakk perth tu..Tahniah Cik nor.. :)

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki berblogging...:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...