Tuesday, January 28, 2014

Rasa Macam Nak Curang Je..:)


Assalamualaikum..

Pergh..tajuk entry cik nor kali tak henggat..dah macam orang couple lah pulak.Nie buka pasal cerita cinta cik nor tapi nie pasal percintaan cik nor kat blog dengan MR.N.haha

Korang perasan tak g mana2 blog MR.N asyik tayang iklan churpchurp yang tak mendatangkan income tu.Nak tak nak terpaksalah jugak klik iklan tu.Masuk tahun baru nie blog cik nor tak dapat pon iklan CPUV.Entah dimana silapnya MR.N tak bagi iklan CPUV baru kat cik nor.Nak kata cik nor pasang iklan lain rasanya tak de lagi setakat nie.Kalau macam nie sepanjang masa terpaksalah cik nor curang.

Cik nor tengah ushar2 iklan baru yang mendatangkan hasil yang lumayan.Any idea iklan apa yang berbaloi untuk cik nor tayang kat blog nie.Ermm..dah nak start curang dah nie..haha.Kepada MR.N kalau tak bagi cik nor curang sila bagi iklan CPUV secepat yang mungkin.Sekian, terima kasih..:)

Blog korang macam mana?Mesti MR.N sayang korang kan?hehe

66 comments:

  1. Sama la..farah pun tak dapat jugak cik nor.. ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..g blog farah burung biru tu jer ada..huhu

      Delete
  2. Kan... saya pun agak frust Nuffnang ni bagi BE macam mana> Syarat2 semua saya dah ikut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xper kak...tu cik nor rasa nak curang nie..orang lain ramai yg dapat BE..huhu

      Delete
  3. yaya pun sama. mungkin Mr.N tengah update kot huhu

    ReplyDelete
  4. betul tu cik nor...lngsung tak dapat....burung biru jgk yg keluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kna cari penyelsaian nie ikhwan..kna cr iklan yang berbaloi skit..:)

      Delete
  5. cik akak pun sama gak cik nor..hihi...
    tengah usha nak dapat iklan lain nie...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..semua sama..:)
      jom kita cari iklan yang berbaloi skit..:)

      Delete
  6. sm jer cik nor.. risau jer tgk tajuk tp tp dah dpt agak.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal fiza..haha..tahu tak per..:)

      Delete
  7. sama lah kita.. :) itu jugak yang keluar sekarang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..frust pon ada nie..income tak bergerak dah..:)

      Delete
  8. Assalammualaikum...cik nor,

    hehehehe...mselim3 pun xder cpuv utk tahun nie... ingat nak curang nie.. seblom nie cpuv mencurah2 ke ladang gandum... dah geram mselim3.. nak curang lah nak ambik komli...huhuhu

    pls: siapa sokong mselim3 angkat tangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      knapa erk mr.n kedekut sangat tahun nie?tu lah pasal ,mselim..cik nor dah apply komli tapi tak approve lagi la..may b sebab blog cik nor slow skit kot..hihik

      p/s: cik nor setuju..:)

      Delete
  9. ingatkan kite sorang je yang rasa macam tu :)

    ReplyDelete
  10. Mr N tahun ni kedek sikit kan Cik Nor???

    ReplyDelete
  11. Kaksura ingat blog kat sura jer Mr N x pandang..maklumla blog kaksura camner..asyik tenggelam timbul..kalau cik Nor rasa itu yg terbaik..elok jugak..kaksura ni x de masa nak godek-godek..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah kak..semua sama jer kak...InsyaAllah..cik nor nak cari yang terbaik..cik nor pon xder masa gak tp gatal jer lbh..haha

      Delete
  12. Sama jer Cik Nor...tgh merajuk kot Mr N tu huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..Kalau mr.n merajuk..cik nor pn nak merajuk jgklah nak mr.n...haha

      Delete
  13. cik nor, mama kembali kepada nuffnang, setelah komli mama buang semula.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..ye ker?naper komli buang mama?huhu

      Delete
  14. saya dpt be tapi tak keluar pun iklannya...burung cop cop tu jugak yg keluar....mmg menyampah lah jugak huhu

    ReplyDelete
  15. haha.. ingat nak curang dgn kekasih Ciknor..hihi..
    slow2 nanti adalah kot Mr N tu dtg...
    erm klu blog atie lagi lah MR N tu tak singgah...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haipp..xde kekasihlah atie..haha
      InsyaAllah..harap2 macm tu lah atie..aamiin
      mana der..blog cik nor lbh kurang jer ngn blog atie..:)

      Delete
  16. alhamdulilah blog acik masih dapat BE ^_^ inti college lekat dah 4 kali

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..blog glemer katakan..hihik

      Delete
  17. Blog akak tak de iklan lah dik...
    Berhajat jugak..tapi biarlah dulu..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ltk la kak..nnt dapat income skit..lagi seronok ber blogging..:)

      Delete
  18. Ramai jugak yang nak curang ni.. hehe

    ReplyDelete
  19. Amboii,cik nor tajuk bkn main lg.hihii akk lg la cpuv pun x pernah dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..mesti terkejut tgk tajuk...tp bkn pasal percintaan cik nor tau..:)
      xper..lama2 dapatlah tu..:)

      Delete
  20. nad pun rasa mcm nak curang tapi malas pulak nak tmbh bnyk2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..cik nor pn fikir mcm tu gak..:)

      Delete
  21. sy pon tengah berkira2 nak curang, tapi tatau la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..ramai jgk yang nak curang nie..hihik

      Delete
  22. hmmm....lama gak x dapat ni. time x aktif, byk dpt. time aktif, satu pun x de. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..klu tak aktif banyak plk masyukk..time aktif satu pon xder..huhu

      Delete
  23. masalah CPUV dihadapi hampir kebanyakan blogger...dah habis bln jan ,CPUV belum satu pun hinggap lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu kak..samalh ngn blog cik nor nie..kekeringan CPUV..huhu

      Delete
  24. nory pon tak dapat BE baru lagi ni dari Mr N...huhuhu...sabor jela...

    ReplyDelete
  25. Lain macam jer tajuk...rupa-rupanya kes iklan. Hehehehe...kecurangan yang agak pelik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kecurangan dalam blog..buka kecurangan dalam percintaan..haha

      Delete
  26. sama jugak ... xmasyuk sgt huhuhu... :)

    ReplyDelete
  27. Setakat ni masih setia dengan Mr.N :)

    ReplyDelete
  28. a'a..saya pun dah lama tak dapat cpuv..tapi dalam situasi sy mungkin sebab saya sekarang dah jarang update and traffic tak macam dulu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua blogger menhadapai masalh yng sama..blogger followers 1k especially nya..sabarlah...mungkin dia nak bagi banyak kot kat kita..InsyaAllah..aamiin

      Delete
  29. sama la jugak.. tp kalu yg lain rase blog sy tak layak lg kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..samalah ngn blog cik nor pon..:)

      Delete
  30. sop dah berapa lama x dpt CPUV ni :)

    ReplyDelete
  31. kinah pun dah lama x dapat BE. aKkhirnya curang pakai komli. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor pon dah daftar komli tapi dia blm bagi keputusan lagi..huhu

      Delete
  32. hehehe..samalah ngan ila..asyik churp2 jer yg kuar..hehehe..maybe pas CNY nie baru ada yg baru kot..harap2 camtu lah yer =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...harap2 mcm tu lah ila...aamiin

      Delete
  33. samala kita,tahun ni rezeki kurang..huhuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...