KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, January 3, 2014

Jumaat Pertama Ditahun Baru..

Assalamualaikum...

Alahamdulillah...bertemu kita lagi dihari Jumaat yang pertama di tahun 2014.Macam biasalah kalau hari Jumaat cik nor cuti dan tak online kat blogger ataupon mana2 laman sosial.Harapa maklum.Kalau ada entry baru keluar itu bermakna ianya autopublish..:)

Sebenar cik nor tengah tunggu bos nak siapakan kerja.Kalau ikutkan malas dah nak menaip entry tapi nak bosan menunggu dia perah jugaklah otak nak buat entry untuk hari jumaat.Ingat nak balik petang nie tapi nampak gayanya pagi esok jugaklah baru boleh balik.Ada kerja tak settle lagi dan bermakna kena balik lewat sikit lah.huhu

Cik nor rasa macam nak demam.Sebab tekak dah rasa macm pedih semacam jer.Badan pun terasa something.Korang fahamlah keadaan dia macam mana kalau nak deman.Xmolah deman.xlarat nak bawak badan klu demam.huhu.Doakan supaya cik nor tak demam ye kawan-kawan.Kalau cik nor demam xdapatlah cik nor nak bw kat blog korang.huhu

Oklah cukup untuk hari nie.Selamat berhujung minggu buat warga Johor yang dah join cuti macam Kelantan..:)

28 comments:

  1. siannya cik nor tak sihat..cik nor banyakkan minum air masak taw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah chat..terima kasih..InsyaAllah..:)

      Delete
  2. Selamat berhujung minggu cik Nor...melaka keje hari nie....hihi

    ReplyDelete
  3. Musim sama cik nor.. farah doakan cik nor tak deman k.. =D

    ReplyDelete
  4. salam jumaat cik nor.. jangan lupa jaga kesihatan. take care ya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam isnin aisya..InsyaAllag..thanks aisya..:)

      Delete
  5. salam jumaat.. semoga segala urusan di permudakan oleh ALLAH

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat cik norr...
    Syuhh..syuhh.. pegi jauh2 demam yg nak datang kat cik nor tu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam isnin acik idah..
      terima kasih..:)

      Delete
  7. Take care CikNorr... Bnyk minum air putih..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. waalaikumusalam

      alhamdulillah..dah baik..:)

      Delete
  9. betoi tu kLau dmm alahai.. sumenya jdik malas kan..

    ReplyDelete
  10. Minum banyak air tak pun makan panadol siap siap...biar tak jadi demam hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...