KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, January 15, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah


Assalamualaikum..

Syarat²

1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange

5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut
Nama : Cik Nor
URL Blog : http://norminieza.blogspot.com/
URL entry giveaway :http://norminieza.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
email :normi80my@yahoo.com
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]
Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.

P/s: Fizah sori banyak2 sebab copy terus fizah punya...tak boleh nak buat kreatif coz xcukup masa.Hati teringin sangat nak join GA fizah terpaksalah copy terus.Harap fizah tak marah cik nor..:) Kepada yang nak join bolehlah klik banner kat atas..:)

44 comments:

  1. Assalamualaikum..its ok Kak Nor..Terima kasih join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..sama2...:)
      terima kasih yer fizah..:)

      Delete
  2. dari segmen yang sama jugak cik Nor....

    ReplyDelete
  3. all d bez cik nor..moga ade rezeki nanti

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen cik nor..gud luck :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  6. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  8. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...