Breaking News

Review Blog For W.W#26



Assalamualaikum...

Dah lama aku nak review blog yang bagi hadiah ni kat aku.Tapi nak buat macam mana masa selalu memcemburui aku.Ye lah tu..alasan semata-mata..haha.Nie pun curi masa kejap sebab bos tengah interview engineer baru for mechanical .Aku pon apa lagi dengan laju buat entry baru..hihik.Kejam kan dapat staf macam nie...:)

Oklah back to the tittle...Hadiah tu aku dapat dari Kak Fuza or blog dia Sulaman Lace Heaven.Kalau korang nak kenal dengan lebih dekat lagi bolehlah klik kat link yang aku bagi kat atas tu.Aku biasalah kalau dapat hadiah mesti lah hadiah pengomen tegar.Tak der hadiah lain yg aku dapat..haha.Masuk GA or segmen tak pernah menang.haha.Jadi Pengomen Tegar pon jadi lah dari tak der...Aku suka singgah blog kat fuza nie.Dia ramah orangnya.Part yang aku paling suka bila dia g bercuti ke Bandung, Indonesia.Perghh..dia punya kain pasang sulam memang bling2 mata aku dibuatnya.Tapi nak buat mcm mana duit dalam tabungan dah kurang terpaksalah window shopping je kat blog dia.huhu.Saper2 tengah cari kain nak buat baju raya tahun nie bolehlah shopping on9 kat blog kak Fuza nie.hehe

Satu lagi yang best blog kak Fuza ni, dia juga menjual barang2 kecantikan.Tengok dia bagi sample Mary Kay kat aku.Aku tak guna pun lagi..sayang lah pulak nak guna.Mary Kay ooo..Dah sampai dah jakun aku..haha.So, saper2 yg suka menjaga kecantikan bolehlah singgah n ushar2 apa yang berkenan kat blog dia.k

P/s:Thank you very much kak Fuza.

30 comments:

  1. banyak hadiah tu...share cik akak satu..:)

    ReplyDelete
  2. Dapat hadiah... Bestnye... Kene wat Review power2 la pasni yea... He3 (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah review lah tu cik abg.Nak review apa lagi..haha.Hadiah awak mananya???..:)

      Delete
  3. wah Mary Kay..patut sayang nak guna

    ReplyDelete
  4. Produk Mary Kay ek? wah! tahniah! hihi :D

    ReplyDelete
  5. tahniah kak..murah rezeki..hehe..

    ReplyDelete
  6. tahniah
    mmg beruntung dpt jadi pengomen tegar

    ReplyDelete
  7. wah tak sia2 jadi pengomen tegar...hehe

    ReplyDelete
  8. bestnya =)
    so dah try ke sample tu dear. review sikit ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..blom lg..nnt dah guna cik nor review..:)

      Delete
  9. untunglaaa... dpt hadiah.. hehehe :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah cik nor..
    best dpt hadiah dr kawan2 blogger ni..:)

    ReplyDelete
  11. tahniah cik nor.. semoga terus murah rezeki lepas ni.. :D

    ReplyDelete
  12. seronoknya dapat hadiahkan?! ^_^

    ReplyDelete