Breaking News

Yeayyy...Dapat Hadiah Pengomen Tegar..:)

 Assalamualaikum....

Hari ni aku ada masa terluang sikit la.So, aku sempatlah nak updates blog hari ni.Semalam langsung tak sempat tu aku main tepek jer gambar apa yang patut...haha.Korang jangan lah marah.Aku ni buat2 busy je...Memang kesianlah saper dapat pekerja macam aku.haha.Malas2 aku pon semua kerja aku settle...Alhamdulillah semua berjalan lancar dan claim2 yang aku buat semuanya bereh....sampai masa dapat duit....:).Eh...panjang pulak aku membebel...Tengok gambar lain aku membebel pulak pasal lain.Oklah..dua2 keychain tu aku dapat dari Jaakechik kerana aku menjadi pengomen tegar untuk blog dia bagi bulan April kalau tak silap aku la.Terharu juga bila ada orang hargai komen2 tak bermakna macam cik nor.Komen ntah apa2 jer kan.Buat semak kotak komen je kan???haha
Nie saja je nak close up.Tak de apa yang berbeza pon.Gatal nak snap lebih.Kalau nak berkenalan dengan Jaa jangan lupa click kat nama dia kat atas tu.Mana tahu rezeki korang pulak nak jadi pengomen tegar untuk blog dia.Jaa nie peramah orang dia.Korang lawatlah blog dia, mesti dia balas balik kunjungan korang tu.InsyaAllah...Tapi buat masa nie dia sibuk nak exam.Dia student PJJ, USM, Pulau Pinang.Mana2 blogger yang nak rasa nak futher study bolehlah tanya dia.Buat Jaa...thanks a lot....Study rajin2 n gud luck for final exam....moga berjaya..aamiin

p/s:Hadiah nie dah singgu sampai, kalau tak silap hari khamis minggu lepas tapi aku tak sempat nak buat entry...:)

51 comments:

  1. ha ah.. sekarang ni usm tgh musim exam... ni pun curi2 masa sikit utk online.. heheh

    ReplyDelete
  2. wah... tahniah... nor pengomen tegar blog sy juga, tapi maaf tiada hadiah nak dismpaikan.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..tak per....asal akak selalu singgah blog cik nor dah ok..:)

      Delete
  3. Replies
    1. blh..tp kna jd pengomen tegar la..haha

      Delete
  4. wah cik nor...memang aktif ye...hihi..

    ReplyDelete
  5. Congrats cik nor..best la dpt hadiah..;)

    ReplyDelete
  6. wahh..untung sis dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. tahniah dear. bertuah badan =)
    komen2 dpt GA kan

    ReplyDelete
  8. Tahniah Norminieza,

    moga anda sukses selalu....

    mselim3

    ReplyDelete
  9. tahniah cik nor.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      InsyaAllah..aamiin...

      Delete
  10. tahniah cik Nor..teruskan keaktifan tu yea..cik nor memang rajin..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak sura...:)
      Insyaallah kak..:)

      Delete
  11. Replies
    1. blh tp kna jadi pengomen tegar dlu..:)

      Delete
  12. wah tahniah... rajin ni... hehehe

    ReplyDelete
  13. yea..dpt adiah...!! tumpng suke..hehe ;p

    ReplyDelete
  14. terima kasih gak buat ciknor yg selalu dtg bw dan drop komen di blog jaa yer... jaa mmg tgh exam skrg... mmg x bw, utk 3 minggu ni... tp hari ni jaa lps gian utk bw...hahahaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 jaa...:)
      thanks jaa..sbb sudi singgah blog cik nor..:)
      all the best jaa...buat yg terbaik..:)

      Delete
  15. Wah cik Nor murah rezeki tu gayanya!hehe

    ReplyDelete