KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 4, 2013

Hanya Ini Untuk Hari Ini.....



Assalamualaikum...

Harap maaf ye kawan2 hanya ini yang mampu aku updates untuk kali nie.Masa mencemburui aku..cewaahh...padahal bos ada.Padan muka tak dapat nak updates blog...haha

#kbai

52 comments:

  1. ok.. pergi buat keje tuh.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..masa updates nie dah nak blik la..:)

      Delete
  2. brsyukur dng hidup..
    wah,,,curi tulang ekh..?hehe

    ReplyDelete
  3. bersyukur apa adanya..insyaAllah..

    ReplyDelete
  4. owh bos ada smuamuka suci je..meh nk gtau kat bos akk 2

    ReplyDelete
  5. setiasa bersyukur :)
    alhamdulillah syukur nikmat kepada Tuhan yang memberi rahmat :)

    ReplyDelete
  6. hahaha...cik akak tak lalik dengan bos...yang penting kerja siap..hihi...

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bagus tu ..cik nor plk asal nak buat kerja dia mesti panggil..last2 ttp kerja lyn blog..haha

      Delete
  7. Nice quote. Sempat lagi komen kat bawah tu yer...hahahah

    ReplyDelete
  8. Sibuk2 pun nak update jugakkan walaupun sedikit.

    ReplyDelete
  9. Amboi cik nor...sempat lg tu.Hehe.X lupe nk update blog.Bagus2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...sempat walaupon copy n paste..:)

      Delete
  10. Betul tu...setuju cik nor..
    ada masanya tak dpt nak update kerana kekangan masa:)

    ReplyDelete
  11. go go go..selamat berkerja dgn riang rianya

    ReplyDelete
  12. amboii dik, sempat lagi update ya...hihihi..

    ReplyDelete
  13. Haha...ni kira cover line namanya!!!! Dah gi buat keje!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...haha..nak siapkan mcm mana asyik bos panggil jer..huhu

      Delete
  14. akak ada bos ke tak de ke sama je..cuma ada masa tu malas nk ngadap blog heheh

    ReplyDelete
  15. betul tu.. ade y lg ssh dr kite :)

    ReplyDelete
  16. sempat lagi ye...hihi apa pun life must go on..susah atau senang..:)

    ReplyDelete
  17. dahulukan apa yg penting., kerja tak siap jangan gatal tangan update blog., hahahaha.. :))

    ReplyDelete
  18. yg penting sentiasa bersyukur dan berusaha juga utk dapat yg lebih baik....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...