KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 10, 2013

Bangun Pagi2....Tadaaaaaaaaaa.....

Assalamualaikum



Alangkah bahagianya hidup kalau bangun pagi2 setiap hari terhidangnya sarapan macam.Terasa dunia ni ana yang punyalah.haha..Nie lah hasil masakan roomate aku yanga rajin tu.Aku rajin jugak tapi rajin makan jer lah..:).Ini hasil shopping kami yang kat SINI. Sebenarnya dia masak banyak sebab nak meraikan last day student2 dia untuk semester ni.So, tinggal kan sikit kat aku untuk bekpes (sikit ke mcm tu???) Opps..lupa nak bagitahu roomate aku nie lecturer.Masa aku tulis entry nie dia tengah bercuti selama 10 hari.Tinggallah aku kat bilik sorang2.Huwaa....wanie cepatlah balik.Bosan dok bilik sorang2 tak der orang nak borak ngan k.nor...:)

Thanks a lot to wanie sebab tolong masak bekpes untuk roomate dia yang terlebih rajin nie.Lain kali kalau wanie rajin masaklah selalu untuk k.nor..haha.

Oklah cukup untuk hari nie lain kali updates lagi...:)

32 comments:

  1. amboi k.nor..sedapnya tu.. puas mkan sampai malam..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tau tak per...dua kali mkn cik nor...bnyak sgt dia tgglkan utk akak..:)

      Delete
  2. Ni yg buat CK nak keluar lunch skrg :D

    ReplyDelete
  3. hihii amboi ciknor....
    bestnya ada yg dh sediakn sarapan.kalu gini hari2 takpe kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...bestkn klu hari2 org sediakan bekpes..haha

      Delete
  4. rajinnya roomate kamu tu...bertuah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg rajin..sy rajin gak...rajin mkn...hihik

      Delete
  5. Assalammualaikum..cik nor,

    kecur pulak mselim3 tgk mee tu..hhehehe..

    mselim3

    pls: ziarah sini balik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      jgn lupa lunch mselim..hihik

      thanks..:)

      Delete
  6. Untung la ada roomate yg rajin masak..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi saya untung lah farah..bagi dia rugi dapt roomate mcm sy..haha

      Delete
  7. best dapat roomate rajin memasak.. kita yang untung.. hehe..

    ReplyDelete
  8. best dapat roomate yang rajin kan.. hihihih

    ReplyDelete
  9. untung lah cik nor dpt roomate yg rjin msk..bestnya pg2 bangun da de bfast dpn mata,kte tggl makan je..

    ReplyDelete
  10. as-salam.
    untung dapat room mate rajin kan :0

    *dik, maaf la byk hari tak singgah .ciksu bercuti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...
      mmg untung kak...hihik

      tak per..sy pon bkn slalu gak singgah gak blog akak..hihi

      Delete
  11. Untung dapat room mate yg rajin....

    ReplyDelete
  12. hehe.. bestkan kalau dapat room mate ke house mate yg rajin masak.. bihun tu nampak menarik je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..mmg best..bgn2 jer trus ngap...mmg sdap bhun tu..:)

      Delete
  13. Bestnya cik Nor ada room mate yg rajin masak! Kita ngap aje hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup btl...bgn, mandi ngn ngap jer..haha

      Delete
  14. wahhh syok ler normi heheee :D sedap tuu..

    ReplyDelete
  15. oit! ngumpat org lak ~.~"
    malas lh kawan cm ni
    hahahahah!!!

    #rindu ore tp toksey ngaku smale. lalalala~

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ade mengumpat...promote jer..haha


      #mana der rindunya..haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...