Breaking News

Khamis Yang Kehabisan Idea....

Assalamualaikum....

Hari nie no more gambar kat blog cik nor.Cik nor memang dah ketandusan idea.Nak snap gambar pon tak thu nak snap apa dah.Hari nie just nak merapu jer kot kat blog.Yang penting blog ada entry baru..haha.Giler punya statement cik nor.Memang orang lain tak mampu nak buat macam cik nor nie.Bos dah keluar ngan Dato'.So, aku dengan suka hatinya nak merapu kat blog.Korang jangan cakap kat bos cik nor pulak.hihik

Tadi dok komen2 kat facebook.Komen ngan saper?Dengan adik-adik rumah sewalah.Ramai lah pulak yang add aku.Dah macam retis lah pulak.Eh..budget retis lah pulak.Kalau retis mungkin blog aku nie 40k follower nya.nie blog baru tahap nyawa2 ikan jer.haha.Tapi aku puas hati la.Walaupon blog aku ni tak seberapa tapi ramai yang singgah dan tinggalkan komen.Terima kasih anda semua.Eh..tadi cerita pasal facebook skarang blog pulak..mana satu lah cik nor.Memang dah pening gamaknya cik nor nie.Tahulah minggu depan cuti 3hari.Meroyanlah jadinya...:)

3 hari cuti sebab apa?2hari hari minggu then 1hari lagi kerajaan negeri Kelantan bagi cuti sempena final bolasepak tu.Alah..yang TRW vs JDT....jangan lupa tengok erk.Tak dapat tengok kat stadium , tengok kat umah jadi dah..haha

Dah2 cik nor..ko dah merapu tahap dewa nie.baik ko stop sebelum orang booo ko...haha.See u again..babai..:)

46 comments:

  1. 40k cik nor?.. kalau cam tu, mest cik nor tak pandang mama kot.. hihihi.. blogger baru cam mama, susah orang nak pandang.. :(
    mood:kiciwa.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bla lah nak cpai 40k tu..1k pn lambat lagi nak capai..haha..blog mama mesti singgah punyalah..blog mama best..:)

      Delete
  2. wah...banyk nyer..akak pun xsampai macam tu lagi...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..entah bla tercapai tak thulah..:)

      Delete
  3. hahaha...tak pe cik nor..yang penting ada jiwa retis tu,.hahaha

    ReplyDelete
  4. Kita pun ketandusan idea jugak cik nor...

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti cik nor.. hihi..

    ReplyDelete
  6. samalaa..akak pon slalu x ketandusan idea..hwaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xthulah tlis apa dah..tu yang merapu kat atas..haha

      Delete
  7. wahaha kejap blog kejap Fb..xpe² kak jnj blog ber-update...mihmih:3

    ReplyDelete
  8. Farah idea ada la sikit2.. tpi xdak mood lak nak menaip,,cmne tue??huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..lbh kurang sama jer lah tu..:)

      Delete
    2. Biasalah..blogger kdg2 kering idea... Pastu mula bebel kn.. Heeeh

      Delete
  9. ala kak.. biasa r.. zizie pun tak abis2 merapu... kehkehkeh.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...ada geng merapu rupanya..hihik

      Delete
  10. assalamualaikum cik nor,

    banyak jer idea nak tulis.. hehe.. :P

    pe pon, selamat bercuti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      haha..idea yg merapu..:)
      thanks..:)

      Delete
  11. untunglah dapat cuti.. johor macam takde cuti aje.. ke ada cuti aku yang tak tahu.. har har har

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg untung sgt2..haha...ada kot..mungkin awak jer yg tak thunya..haha..:)

      Delete
  12. hehehe takpe asalkan ada entry terbaru

    ReplyDelete
  13. hahahahaha.. takde idea apa lagi..merapu lah mcm takde hala tuju.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...btl tu aisya...tak thu apa ceritanya merapu..:)

      Delete
  14. Walau ketandusan idea, tapi ttp ada ntry baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entry merapu yg tak der hala tuju...thanks sudi singgah..:)

      Delete
  15. lamanya cuti... bestnya Cik Nor..
    go..go..go Red Warriors...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...org bg apa lg cuti la puas2..hihik
      thanks atie...go klate go..:)

      Delete
  16. salam..
    same2 kasih jugak.....la ye..
    ehehh

    ReplyDelete
  17. lamanya bercuti :)

    selamat bercuti dan jaga diri ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lbh shari dr biasa...hihik
      thanks..:)

      Delete
  18. Walau ketandusan idea tetap update blog. Kira ok lah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..updates entry yg merapu ibu..thanks singgah ibu..:)

      Delete
  19. blogging hari2 pun mmg akan ketandusan idea.. huhuhu tolongggggggg..!

    ReplyDelete
  20. Sebelum tido tu, wish nak idea byk2. Mesti byk idea dtg dlm mimpi...ishhh CK pun dah melalut ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..blh ko mcm tu..nak cuba lah..haha..thanks singgah..:)

      Delete