Breaking News

Ole-Ole Dari Langkawi....


Assalamualaikum...

Aku tengah tension sebenarnya nie.Nak buat claim milleage tapi terbengkalai coz senarai kehadiran ke mesyuarat tu tak der.Aku dah telefon pegawai bertugas tapi nak kena tunggu minit meeting keluarlah pulak.Lambatlah kalau macam tu.Inbois dan surat hantar claim dah lama aku print.Macam mana nie.?Kena print balik lah nampaknya.huhu.Ada sesiapa tak yang kerja kat JKR, Mid Velley nak mintak tolong nie.huhu

Eh, dah melalutlah pulak aku nie.Ok.berbalik kepada gambar kat atas.Aku sebenarnya tak tahu nak updates apa hari nie.Then belek2 folder gambar yang aku transfer dari my phone ke PC and jumpa lak gambar keychain dari Langkawi.Sebenarnya aku dapat keychain ni anak buah aku.Aku pon lupa dia g kursus ke makan angin kat sana.Tahu2 dah balik then bagi keychain kat atas tu sebagai ole2 dari sana.Banyak dah rasanya keychain yg aku dapat sejak berbloging nie.Nak buat macam mana rezeki murah..alhamdulillah..

Apa korang tanya?Coklat??Coklat memang tak der sebab awal2 lagi dah kena balun ngan anak buah aku.Aku pon dapat makan sebiji 2 jer.huhu.Nampak gaya nak kena g sendiri baru boleh beli coklat banyak2.Tapi bila tu?Dalam mimpi kot.haha

Oklaha stop merapu cik nor.Nanti orang bosan ko asyik merapu dalam blog.huhu.Stop sini dulu. Babai,,:)

52 comments:

  1. Replies
    1. eh..cik nor pon anak buah yg bagi..hihik..nnt cik nor sendiri bru blh bg keychain..hihik

      Delete
  2. baru nak minta coklat... habis dah rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis anak buah balun..hihik..lain kali yer..:)

      Delete
  3. kak sura pun x tau bila nak sampai Langkawi..nnt kita pegi sama2 la Nor..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?InsyaAllah kak..tp kna cr cuti yg sesuai la..hihik..:)

      Delete
  4. Assalammualaikum...

    kesian nyer dapat coklat 2 biji ajer...xperlah kasi aje anak buah tu....hehehe

    mselim3

    pls: nanti lagi murah rezeki cik nor k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam....

      tu lah pasal..bg anak buah je lah..:)


      aamiin

      Delete
  5. hahaha...coklat langkawi memang cik akak berkenan sangat..hihi

    ReplyDelete
  6. teringinn jugak nak borong coklat kat Langkawii...
    bestnyyyaaa dapat makan coklat puas2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal nory...bla nak sampai sana tak thu la..huhu

      Delete
  7. ok la tu merasa juga makan coklat sebiji dua.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap btl tu..dr tak dpt langsung..hihik

      Delete
  8. banyak la koleksi keychain cik nor ya.. aiza tak pernah sampai langkawi lagi.. teringin juga nak pergi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..hihik...tu lah pasl aiza..bla ntah nak smpi sana..:)

      Delete
  9. kita pun suka kumpul keychain...hehe

    ReplyDelete
  10. hahaha...coklat boleh hilangkan stress what..^^

    ReplyDelete
  11. cantik keychain tu.. kena makan coklat cik Nor utk hilangkan stress..hehe;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...coklat bkn dr langkawi la..hihik

      Delete
  12. cantik keychain tu
    sedapnye bila dpt layan cokelat nih

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. tak der..haha
      sy lglah nk mtk ngn en.harith..haha

      Delete
  14. cantik nya, bagi saya boleh tak? hhehehe

    ReplyDelete
  15. coklat daim selain kat langkawi mana lagi jual? orang rumah sibuk suruh carik le pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat airport pon ada rasanya..tp mahallah skit..:)

      Delete
  16. wahhh! bestnye.. nti akak bg add kt anis.. blik hneymoon ni leh anis tambah koleksi akak :) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..nnt anis bg email anis..k
      thanks anis,..:)

      Delete
  17. Alhmdulllah..murah rezeki..Boleh tambah koleksi..

    ReplyDelete
  18. selalunya kalau ada budak2..mesti habis coklat tu diorang makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...mcik2 dia klu dapat pn sbiji 2 jer..haha

      Delete
  19. dpt coklat memang ohsemm mosem la..hihi

    ReplyDelete
  20. tak pernah ke langkawi.. huhu

    ReplyDelete
  21. Untung lah dia erk..dapat hadiah selalu :)
    Jeles

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..InsyaAllah..kak fuza pn akan dapat nnt..:)

      Delete
  22. Rezeki jangan ditolak....belasah je hehe

    ReplyDelete