Breaking News

Jom Teka Apa Dalam Tin Ini


Assalamualaikum

Agak2 korang apalah aku letak dalam tin nie.???Saja nak test korang jer nie..haha..Kalau ada yang teka dengan betul aku ingat nak bagi something..hihi.Yang lepas Cer teka Harga Sebenar Dia?? aku masih berhutang hadiah dengan Bro Sop.Bukan aku tak pos hadiah kat dia.Tapi hadiah tu tak sampai2 kat tangan dia sampai sekarang.Mana tercicir pon aku tak tahulah.Sebab hadiah untuk diaryismah.blogspot.com sampai jer.Hadiah sama je yang aku post kat Bro Sop.huhu.Buat Bro Sop..sila tunggu hadiah anda yang baru dengan sabar...hihik


Jom teka nie aku buka sampai pukul 5ptg nie sahaja...hihi...lepas pukul 5ptg aku tak layan dah..haha
Selamat meneka...:)

54 comments:

  1. Kalau tak silap CK, ada lesung batu dlm tu...hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...salah...cuba lain kali yer..:)
      sekali seorng jer blh teka..:)

      Delete
  2. ada duit la tu kan .. hihi
    eh..eh.. boleh teka lagi ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...salah...:)
      tak boleh...sekali sorang jer..:)

      Delete
  3. dah tin biskut.. mestila ada biskut kat dalam tu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..salah..biskut dah lama habis..cik nor mskkan bnda lain dah..:)

      Delete
  4. mestilah ada biskut.. ;p hahahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah...biskut dah lama habis...haha

      Delete
  5. Nk try la..farah rasa ada stok beras kot..hehehe

    ReplyDelete
  6. Dalam tu ada stok kerepek kan? kan kan kan? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerepek tu dah btl...tp kna detail lah kerepek apa?sbb kerepek tu banyak.jenis...:)

      Delete
  7. Nak teka jugak....!!!!
    Kerepek ubi dalam tu..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah jgk..haha
      cuba lain kali yer..:)

      Delete
  8. tahniah yg mencuba..agaknya kerepek pisang kot..hahaha dah berlalu pun nak cuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tahniah cubaan yg tepat..tp dah tamat waktunya..nnt cik nor fikir ada hadiah tak utk a.etuza...hihik

      Delete
  9. baru nak teka
    alahai..terlambat
    tahniah cegu etuza

    ReplyDelete
  10. hahahaha...cik akak lambat rupanya,...ingatkan nak teka eh...huhu...
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sori cik akak dah terlepas..:) lain kali cuba lagi....hihik

      Delete
  11. ala apa mende ni?ermmm clue dia apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerepek pisang..haha..a.etuza dah jawab kat atas tu..:)

      Delete
  12. Replies
    1. haha..salah...ada ke ltk alat tulis dalm tin biskut..haha

      Delete
  13. ade keropok keping! yang dah digoreng! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..salah..kerepek pisang jawapan dia..:)

      Delete
  14. lorhh..dah de org teka dah..asyk terlambat jelaa..cik nor nx time buat lg teka2 cmni wokeyy..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah....tp jgn terlepas plk..:)

      Delete
  15. rasanya ada keropok ikan yang dah digoreng hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..salah lah mak dara..ada kerepek pisang..:)

      Delete
  16. assalam,

    betul tu, dah tin biskut mesti ada biskut kat dalamnya..takkan ada dinosour kot..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...
      haha..salah bunda..biskut dah lama habis..cik nor ltk kerepek pisang dalm tu..:)

      Delete
  17. alahai.. dah terlambat nak teka.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per lain kali cik nor buat lagi k..:)

      Delete
  18. alaa...dah tertinggal bas.melepas.heheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per lain kali cik nor buat lagi..:)

      Delete
  19. Ketinggalan kereta api la pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..tak per ibu..nnt cik nor buat lagi..:)

      Delete
  20. seronok main teka-teka ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok..mcm2 diorang teka..haha

      Delete
  21. Ehee,lambat pulak nak teka. Best ni teka-2 ... Kalau In,In akan jawab keropok. Memang sah salah tu,jawapan kerepek pisang. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per lain2 kali cik nor buat lagi...nnt jgn lupa join..:)

      Delete
  22. Mesti okje terlepas teka tauuuu...

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. tak per shida..lain kali blh teka lagi..:)

      Delete
  24. eeii..bukn biskut ek..nape gune tin biskut ni..huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup bkn..sbb tin biskut kdap udara...nnt ltk kerepek dia tak lemau dalm tu..:)

      Delete
  25. ini lah namanya tin serbaguna.. hahaha.. sebab selalu guna untuk letak macam2 barang kat dalam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup btl tu aisha..nak buang sayang...so, jd tmpat simpan mknan lain...hihik

      Delete
  26. sUBAHANALLAH betul ke tekaan saya cik nor yng cute tu..alamak kembang kempis ni tau! apapun dah berlalu,tak apa lah ya..hemmm hadiah yer...nak2 hahaha..

    ReplyDelete