Breaking News

Alhamdulillah..Akhirnya 2 Juta Pageview


Assalamualaikum..

Wah..terkejut jugak bila tengok pageview dah capai 2 juta. Memang tak disangka-sangka cepat sungguh pageview Cik Nor capai 2 juta. Mana tak terkejutnya, blog Cik Nor ni blog picisan jer. Mana ada orang nak singgah. Kalau ada yang singgah pun sebab nak balas kunjungan Cik Nor jer kan? haha. Eh..bukanlah diorang datang nak cari resepi sempoi Cik Nor dan nak tengok drama jer. 

Cik Nor rasa pageview ni naik mendadak sebab drama Ghaib . Alah..drama seram yang tengak tranding kat TV3 sekarang. Drama tu 10 episod jer dan waktu siarannya 10.30 malam setiap isnin hingga khamis. Dulu masa dok rumah sewa suka tengok drama seram sebab nak tengok tv pemancarnya dok dalam rumah jadi siaran tv pun macam tak cantik sangat. Jadi tak modal nak updates apa kat blog Cik Nor letak drama ni.

Bila drama ni ditayangkan semua di TV3 sekarang tu yang view drama tu mencanak naik. Sebelum ni view dia hidup segan mati tak mahu. Nak bagi orang tengok pun malu.Haha. Sejak drama ni ditayangkan kat tv pergh..tgk sendiri pun dah tak malu. Opps..lupa nak bagi tahu drama Ghaib ini hanya boleh ditonton secara online di tonton.com sahaja sebelum ini.

Eh..panjang pulak ceritanya kali ni. Al-maklumlah excited nak cerita kat orang yang kita dah capai 2 juta pageview. haha. Orang lain dah seploh juta pun tak excited macam ko pun Cik Nor oi..Oklah stop sini dulu sebelum orang bosan. Jumpa next entry ya..

15 comments:

  1. tahniah ramai tu viewer, moga terus ramai yang singgah! cuba baca cara marketing berkesan nanti mesti akan nampak perubahan

    ReplyDelete
  2. wahhh jauh jugak da lepas 2 juta tu ha...alhamdulillah, kejap je naik jadi 3 juta kang...ameen..tahniah!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah, tahniah Cik Nor.. lepas ni terus menulis, nanti naik le juta-juta tu..

    ReplyDelete
  4. tahniah cik nor๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘keep on blogging

    ReplyDelete
  5. fuhh hebat. tahniah ciknor

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak Nor. Semoga bertambah tambah lagi angkanya.

    ReplyDelete
  7. Tahniah cik Nor dah 2 juta page views

    ReplyDelete