Breaking News

Raes Collagen Mist Suplement Kulit Muka Hanya Dengan Semburan



Assalamualaikum..


Wanita bekerjaya  memang semua nak cepat. Tambah-tambah waktu pagi, mana nak siapkan anak, nak buat sarapan dan yang paling penting bersolek sebelum ke tempat kerja. Pergi kerja tak bersolek orang kata kita sakit pulak. Nak tak nak, kena juga bersolek dalam jangka masa paling cepat.

Macam Cik Nor pergi kerja cuma pakai serum muka dan calit-calit sedikit gincu terus siap. Memang tak sempat tau, nak-nak pulak terbangun lewat. Bila kenal Raes Collagen Mist ni rasa makin cepat pulak Cik Nor bersiap nak ke tempat kerja. Raes Collagen Mist merupakan suplemen muka yang munggunakan teknologi Jepun. Tidak perlu makan atau pun minun hanya spray pada wajah terus kulit muka cantik dan berseri.


Raes Collagen Mist mampu melembapkan kulit muka korang dengan hanya spray 2 kali sehari dan kesannya korang akan dapat lihat dalam masa 1 minggu penggunaanya. Korang jangan tak tahu, produk ini juga digunakan oleh pembaca berita TV3 tau. Tiada hairan lah kalau pembaca berita tu nampak segar dan menawan kerana mereka menggunakan Raes Collagen Mist. Nak keluar kat tv kulit mesti kena cantik dan cerah barulah ramai yang terpesona. 

Ia sangat mudah digunakan dan senaang dibawa ke mana sahaja terutama bagi mereka yang suka travel.  Raes Collagen Mist dengan formula semula jadi, kaya dengan pelbagai manfaat untuk kecantikan dan kesihatan kulit muka kita. Korang tidak perlu risau kerana Raes Collagen Mist didaftarkan bawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Kementerian Kesihatan Malaysia ( NOT1701704650K).



Raes Collagen Mist diproses oleh kilang yang memiliki sijil halal Malaysia. Produk muslim dan gunakanlah tanpa was-was. Ia juga diproses di kilang bertaraf GMP yang berkualiti tinggi demi memenuhi kehendak dan keselamatan penggunakan.Memang korang tak perlu risau produk ini selamat digunakan tanpa was-was.

Dah cerita panjang-panjang jom kita tengok apa kebaikan dan kelebihan Raes Collagen Mist ni.




Kebaikan Dan Kelebihan Raes Collagen Mist

1. Menyihatkan kulit
2. Mencerahkan/memutihkan kulit
3. Melembutkan kulit
4. Menegangkan/menganjalkan kulit
5. Meningkatkan hidrasi
6. Anti pemuaan/anti kedutan
7. Merawat jerawt
8. Menghalang pembentukan bintik hitam
9. Menyegarkan kulit
10. Mengatasi bakteria secara semula jadi
11. Membantu rejuvenasi sel kulit
12. Anti oksida
13. Meratakan tona kulit 
14. Merawat sunburn


Cara Penggunaan Raes Collagen Mist


Caranya mudah sahaja, cuma spray sahaja ke muka korang sehingga rata. Terpulang kepada korang nak pakai make up lagi atau calit sedikit lipstik dan terus ke tempat kerja. Memang mudah dan cepat cara menggunakannya. Untuk kesan yang cepat korang boleh guna 2 kali sehari dan kesan boleh dilihat dalam masa seminggu. Ia mudah dibawa ke mana sahaja.

Setelah 2 minggu Cik Nor menggunkan Raes Collagen Mist ni memang nampak perubahan ketara. Kulit muka nampak lembap dan semakin cerah. Penggunaan yang sistematik membuatkan hasilnya cepat di rasai. Tidak percaya? Cubalah sendiri dan rasai perubahanya. Sebelum terlupa, Raes Collagen Mist ini bukan hanya untuk wanita sahaja. Ia juga boleh digunakan oleh kaum lelaki yer. 

Nak cuba atau untuk maklumat lanjut, lawati :

  Facebook l Instagram 

Alamat  : No.27 jalan Kubah U8/64

               Bukit jelutong, 40150 Shah Alam,

               Selangor, Malaysia

No Tel   : 012-678 0748

16 comments:

  1. best kalo kulit lembap2 ni. nti try usha2 produk ni

    ReplyDelete
  2. sedap jugok spray muko ni. wi segar

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam kak wahh bagus ni segar je muka kan

    ReplyDelete
  4. sebotol ni, anggaran boleh tahan baper lama cik nor?share sikit..hehe

    ReplyDelete
  5. Best juga guna tu..segar je rasa

    ReplyDelete
  6. collagen.. bagus ni untuk kulit.Topup kolagen pada muka..eehehe

    ReplyDelete
  7. Pakai produk ada collagen ni makin awet muda lah kak Nor

    ReplyDelete
  8. Patutlah Cik nor semakin berseri seri ... ini rahsianya rupanya ...

    ReplyDelete
  9. Patutlah Cik nor semakin berseri seri ... ini rahsianya rupanya ...

    ReplyDelete
  10. wahhh lately patutlah berseri2 ni rahsianya yekkk

    ReplyDelete
  11. bagusnya kelebihannya.. berseri2 cik nor.. <3

    ReplyDelete
  12. wah cik nor, makin berseri la nampak gayanya. hehe

    ReplyDelete