Breaking News

Hadiah Dari Hati Hanya Di Printcious.Com

Assalamualaikum...

Dah lama kan Cik Nor tak cerita pasal laman web yang korang boleh DIY hadiah atau sesuatu yang boleh dijadikan kenangan.  Tak kisahla hadiah atau barangan yang korang DIY tu nak bagi siapa. Apa yang penting korang design sendiri hadiah-hadiah tu. Mesti korang tertanya-tanya..kat mana nak tempahnya? Mana lagi kalau bukan Printcious.com. Mesti korang pernah nampak laman web ni kan?

Dia punya slogan pun menarik tau, Pricious Gifts From Your Heart. Amboi..amboi..hadiah dari hati giteww. Mana tak dari dari hatinya. Kita yang deign sendiri dengan penuh kasih sayang. Selagi tak nampak cantik dimata kita selagi tu kita berusaha untuk memastikan ia cantik bila orang lain memandangnya. Bila bagi kat orang, mesti orang tu menghargainya sampai bila-bila.





Bila dah selalu sangat beli hadiah kat kedai cenderamata mesti hati kita dah tak berkenan bila tengok benda yang sama setiap kali datang cari hadiah. Apa kata kita tukar selera buat sendiri hadiah yang kita mahukan. Bila kita nak hadiahkan pada yang tersayang mesti kita nak sesuatu yang menarik dan boleh dijadikan kenangan sampai bila-bila. Di printcious.com korang tak perlu susah-susah fikir dah. Banyak koleksi hadiah yang dicadangkan untuk korang.

Korang hanya pilih jer nak hadiah yang macam mana. Then korang bolehlah design ikut citarasa korang sendiri.  Cik Nor yang tengok hadiah yang ditawarkan memang rambang mata dibuatnya. Mana tak nya, macam-macam ada.  Ada mug, tshirt, cushion, bantal dan macam-macam lagi lah. Korang kena tengok sendiri baru korang rasa betapa terujanya nak reka hadiah sendiri.hehe



Hadiah untuk pelbagai sambutan ada. Contohnya ulangtahun perkahwinan, harijadi, pertunangan, perkahwinan dan macam-macam lagi lah.Bak kata orang macam pusat sehenti untuk pelbagai kegunaan. Tak perlu keluar rumah, buang masa dan tenaga

Antara Cadangan Hadiah Yang Korang Boleh Pilih di Printcious :


- Design PU Leather sebagai hadiah 



Cara Membuat Pembelian di Printcious

1. Login akaun
2. Pilih Product
3. Muat naik gambar / design
4. Tambah text
5. Order
             
6. Tunggu Barang sampai..dah siap

24 comments:

  1. mudah je sekarang kan. semua buat online ja. asalkan hati nak ^_^

    ReplyDelete
  2. Utk tahun ni belum beli apa² lg dkt printcious ni...

    ReplyDelete
  3. intinya, kalimat menarik supaya orang mau beli xD

    ReplyDelete
  4. Dah 2 tahun shopping dgn printcious. Best.

    ReplyDelete
  5. best jugak ni.Sendiri boleh create ek design

    ReplyDelete
  6. penah diy hadiah kat printcious..okey hasil dia...cuma tangan iolls jenis tak berseni..so hasil dia, kira boleh la boleh la...hehe

    ReplyDelete
  7. Fiza pun order kat sini. Mudah dan tunggu sampai je :)

    ReplyDelete
  8. gift tuk cik sue ke,tqqq haahaaa printcious ni mmg best penah gak tempah heheee

    ReplyDelete
  9. Mudahnya nak bagi hadiah best dgn aranya printcious

    ReplyDelete
  10. Tak pernah cuba Cik Nor.... agaknya sebab dah menua kot hihi....kalau zaman anak dara dulu mesti hakak suka ni Cik Nor bab bab gini

    ReplyDelete
  11. Tak pernah cuba Cik Nor.... agaknya sebab dah menua kot hihi....kalau zaman anak dara dulu mesti hakak suka ni Cik Nor bab bab gini

    ReplyDelete
  12. selalu nmpk iklan je tp x penah cuba

    ReplyDelete
  13. bestnye bole buat gmbr@ rekaan sdri

    ReplyDelete
  14. Belum pernah order dari sini...selalu pakai pixajoy je

    ReplyDelete
  15. Pernah order dulu utk birthday gifts, mmg seronok. Lg best kalau suka buat design2 sendiri.

    ReplyDelete
  16. Nanti nak buat t-shirts la kat printcious

    ReplyDelete
  17. mmg terbaik lah printcious ni.. harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  18. dari sehari ke sehari nak oder.
    lom ada masa.
    ni dah nak besday anak-anak girl.
    esok nak ler cuba2 oder :)

    ReplyDelete
  19. Rabia tak pernah cuba lagi tapi Rabia dah sign up akaun ni

    ReplyDelete
  20. Mudah sangat kan ciknor..kita nak book hadiah la dekat Printcious

    ReplyDelete
  21. Ssemua cantik2 .. kakya pon ada buat mug , frame dan bantal utk anak2

    ReplyDelete