Breaking News

Akhirnya Dapat Jugak 100 Subscribers


Assalamualaikum

Baca tajuk lain maciam jer Cik Nor ni. Subscribe apa benda pulak lah kan? Sebenarnya dah lama Cik Nor berjinak-jinak dengan channel youtube ni. Sebelum jadi blogger tersohor lagi. Haha.. Tersohor sangatlah kan. Hidup segan mati tak mahu jer blog Cik Nor tu. Cik Nor tak hebohkan sangat channel youtube Cik Nor ni sebab tak banyak pun video dalam tu. Cuma video suka-suka jer la. hehe

Sejak ada job yang nak kena buat video kat youtube terpaksalah war-warkan yang Cik Nor ada youtube. Hah..giteww. Cik Nor jarang buat video sebenarnya. Cik Nor ni kan pemalu orangnya. Shy-shy cat orang kata..haha. Nak buat video jer malu, cuba depan-depan udah macam makcik bawang non-stop cakap.haha

Hasil dari menjaja dengan tiada rasa malunya dapatlah Cik Nor 100 subscribe. Korang jangan gelak. Cik Nor tak nak kawan kalau korang gelak. haha. Orang lain dah beribu subscribe ko baru 100 pun nak kecoh ke Cik Nor.Buat malu jer. Tengah cari-cari video yang menarik untuk menarik minat orang ramai subsribe channel youtube Cik Nor

Korang yang mana nak subscribe youtube Cik Nor boleh la klik : www.youtube.com/norminieza. Nanti Cik Nor subscribe balik youtube korang.hehe

16 comments:

  1. hi cik nor sudah saya subscibre ya ,subsribe kembali (^_^)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Cik Nor!!! Yeah! LeYa dah lama subscribe Cik Nor jugakk.. Jom follow Youtube Channel LeYa dan Propa Rangers jugak ye.. Klik di link bawah:-
    LF Channel
    Propa Rangers Channel

    Selamat bervlog ye!

    ReplyDelete
  3. Tahniah ciknor.Ina belum cukup lagi 100.. hummmm. Tapi dah subscribe ciknor

    ReplyDelete
  4. wahhhh bestnyaaa tahniahhh youtube cik sue gak dok syok sendiri je la hahahahha

    ReplyDelete
  5. tahniah cik nor.. ekin dah lepas fasa 100 ni nak up bagi 1000 pulak hahaha lambatnya

    ReplyDelete
  6. Tahniah CikNor! Kita punya subscriber ciput je..

    ReplyDelete
  7. wah tahniah..kita lama lagi nak sampai 100..btw saya dah subsribe taw

    ReplyDelete
  8. Adalah jugak youtube. Tahniah! dah berjaya dapat 100 subscriber.
    Mrs. A langsung takde kah! kah! kah!

    ReplyDelete
  9. wah tahniah CikNor !!! okay nanti CT p subscribe k.. hehe..

    ReplyDelete
  10. Banyak la yu ciknor.. mama punyalah x sampai 100 hihii.. tahniah

    ReplyDelete
  11. tahniah.
    aida penonton tegar utube.
    tapi xde la channel sendiri :)

    ReplyDelete