KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 5, 2011

Hepi BestDaY To mE...:)




Assalamualaikum....selamat pagi smua...:)

Hari ni adalah hari yg paling bahagia dalam hidup aku....Nak thu knapa?Hari nie adalah bestday aku yg ke 31....(apa ada pada angka...haaha)ermm dah ramai yag wish hepi bestday kat aku...especially kat facebook.Terima kasdih kepada semua yg wish tu...semoga anda semua d rahmati Allah selalu.aamiin.Best kan klu ader yg tersayang...blh celebrate bersama.Tp nak buat mcm mana jodoh tak panjang aku terpaksa solo kembali.Menyambut bestday sendirian kat cni.Whatever pon terima kasih Ya Allah kerana memanjangkan lagi usia aku hingga ke saat ini.Hingga ke saat ini aku msh chat dan sentiasa dibawh lindungan mu Ya Allah.
     Nak thu mana aku dpt kad bestday kat atas tu?hehe...aku curi dr cik google.Tak org nak bg aku kad bestday...aku ambiklh cik google punya.Harap cik google tak marah yer...haha...Syang cik google.
Kepada yg sudi nak wish bestday aku jgn lupa wish kat twitter n fb yer(siap pesan tu)haha

Oklah aku chow dulu.Ada citer2 best aku share lagi kat cni yer...Babai....muaahhhh

2 comments:

  1. Happy birthday..betul2 ada apa pada angka kan?? hehe

    ReplyDelete
  2. tq,...ha ha tak sangka ader org sokong...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...