KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, October 14, 2011

Di Kampung halaman.....

assalamualaikum......

First time updates blog waktu mlm...hehe...biasalah dok kat kg...bedal adik punya broadband jap.Dia tak lyn internet mlm nie coz dia tgh syok tgh bola.Kelantan vs Terengganu.Agak2 menag mana lah mlm nie erk?Tadi kelantan ketinggalan tp alhamdulillah sempat jg kelantan mengejar Terengganu dgn kedudukan 2-2 skarang...InsyaAllah ader lah tu peluang Kelantan nak menang mlm ne....

Aduh,....syahdu btl tgk final episode drama Tahajud Cinta...Kesian btl tgk Solah dan Seri kna rejam walaupon diaorang tu tak bersalah.Fitnah semata2....Gram plk aku tgk si Suraya penggoda tu.Dialah punca Solah dan Seri kn rjam....Aku rasa nak g bg penampar jer kat suraya tu...huhu..tp tu just drama jer....klu real dah lama aku belasah suraya tu...hahaha
  
Apa lg aku nak tulis nie?Opps lupa aku wat majlis harijadi aku mlm nie...bkn buat besar-besaran tp just with my family jer...tak mampu nak buat majlis besar-besaran...huhu...nnt aku upload gambarnya...tp bukan skaranglah...tggu aku msk kerja balik....hehe..sekarang aku kat kampung tgh bercuti....2hr jer cuti...oklah tu bak kata kakak ct nurhaliza....haha

Oklah aku pn tak der idea dah nie...lain kali update lagi.....babai...muahhhhh

2 comments:

  1. Sesekali update blog malam2 best jugakkan...banyak idea masuk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg sesekali btl lah..kat umah tak der internet..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...