KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, October 17, 2011

Kebesaran Allah S.W.T.....



Subhanallah.....First aku dongak ke langit....keadaan dia ataslah yg aku tgk...sebenarnya dah lama aku ambik gambar nie tp tak berkesempatan nak upload dalam blog aku nie.Bila aku tgk balik gambar nie rasa mcm tak percaya plk....Didalm kegelapan awan hitam tiba2 ada satu garisan ptih dtengah2...Allahuakbar.....Maha Suci Allah.....

Aku pon tak dapat nak citer lbh lanjut coz aku sndiri tak thu mcm mana nak citer.Klu korang perhatikan btl2 apa yg korang dapat gambarkan keadaan tersebut..Msa aku snap gambar nie hari blm lagi hujan.Cuma gumpalan awan hitam yg memenuhi langit..Keadaan ini cuma seketika....bla aku keluar utk tgk balik spls gambar di ambil keadaan macm gambar di atas telah tiada.

Oklah korang lynlah gambar2 diatas tu...agak2 apa yg korang dpat wat tafsiran trehadap gambar tersebut.

Oklah aku stop cni dulu.Lain kali aku updated lagi.Ermm...klu ader masa aku upload lak gambar hari jadi aku...k....babai...muahhhh...:)

2 comments:

  1. Betul tu Cik Nor.... kadang tu Allah menunjukkan ciptaannya yg indah supaya hambanya berfikir!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...