Breaking News

My New Phone.....Hehe

 Wah first skali tunjuk warranty...takut org tak percaya....manalah thu ko aku ambik gambar nie kat kdai tel .....haha
 hehe...lambang Samsung galaksi s II tu pnting...tgk btl2 yer...muahahaha
 Hah...ini kotalk dia...kecik .Dah mcm kotak jam plk aku tgk....Walaupon kotak dia kecik harga dia tak henggat ko....3bln gaji aku simpan bru dapt tel nie....hahaa
 Hah...ini dia punya aksesori...semuanya cinonet jer.....Ader charger,usb cabel.earphone n other .Aku pon lupa lah....hehe
 Ini dia punya rhuper tel nyer....panjang tp nipis siut....Wa ckp luu....
Ermm...siap capture kat atas kotak dia skali tu....haha...Dah mcam bahan bukti lah plak...Aper cer perngguna blackberry...ader tergugat tak...haha..Mak wa ckp mmg laju lah Galaksi S II nie...tak percaya...jgn lupa membelinya di kedai telefon berhampiran anda.....hahaha

OKlah...mlas aku nak merapu lbh2 dipagi hari nie...perut dah mendendangkan lagu keroncong nie.Lain kali aku merapu lbh2 lagi....tq pada yg sudi blog aku merapu meraban ini...sayang korang....muahhhhh

6 comments:

  1. Wah lepas ni..
    Bolehlah blog2 on the go... =D

    AJ tag untuk segmen.. Kalau free joinlah....

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu adik punyalah..tp InsyaAllah bkal jd cik nor punya..coz dia nak jual kat cik nor..dia nak bli yg baru...hehe

      Delete
  2. Wah bestnya Cik Nor...boleh le berblogging dgn hp lepas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...moga menjadi kenyataan..:)

      Delete