KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, October 2, 2011

My Brother In Law Bestday.....

 Haha...adik aku nie ambik gambar....mmg tak blh nak blah...dah lah abg ipar aku gelap...dia tak pandai nak setting camera phone aku baru terang skit..Kesian abg ipar aku nie....sudahlah gelap...smabut bestday waktu mlm plk tu...haha.Apa2 pon...hepi bestday semoga panjang umur n dmurahkan rezeki...aamiin...
 Nie lah kek harijadi dia...Blh lah tahan sdapnya...yg tak sedapnya ising dia bnyak, manis plk tu...huhu sgt2 lah memuakkan...aku mkn skit jer...just try...hihik.Ambik hati katakan....yg paling laris skali dpasaran satey tu lah..aku dpt ngn brapa ntah..huhu...tak per bestday aku nie aku nak beli satey lah...ahaks
 Zoom jarak dkt kek bestday nie...yummy nampak cam sdapkan....kita lyn jer lah kek nie..yg pasti anak2 buah aku mmg suka ngn kek yg banyak ising mcm nie...haha
 Apa kes adik aku mabik gambar nie kabur jer.Mmg tak blh blah ambik gambar mcm ni...haha..Korang lyn jerlah gambar kabur abg ipar aku tgh potong kek nie...haha
Mak aii malu2 lah plk abg ipar aku nie nak potong kek...mcm bru umur 5thn lah plk..haha.Aku rasa bestday dia 21 september tp sambut lwt coz nak buat skali ngn my open house kat umah aku...Apa2 pn thanks a lot to all yg terlibat dalam majlis open house n majlis hrjadi abg ipar aku nie...semoga dlain masa blh lagi wat majlis mcm nie lagi...aamin

Oklah aku stop cni dulu....nak wat kerja dah...babai...c u again...muahahhh

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...