KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, September 11, 2011

Reunion 2011...:)

 Nie hari raya pertama klu tak silap aku kol 3 lbh.....ermm aku datang ke tempat reunion dah agak lwt..coz mula2 tu aku igt tak jadi.Aku msg kawan aku yang handle reunoin nie...dia ckap dtg jerlah..tak der org lagi.Aku pn g jer la.Mula2 igt nak berlayar ke kayangan dah coz mlm td td lwt so nak bayar balik lah 1jam lagi..hehe.Oleh krn kawan dah ajak g aku batalkan saja hasrat murni aku tu...Ahaks.Masa start motor nak g anak buah aku plk nak ngikut kna tggu dia siap lah plk.Tak bawakkan lain lah plk jadi nya..haha.Aku sampai lbh kurang kol 3.15ptg...Masa datang tu sempat lah jumpa kawan skolah aku yg lama dah tak bersua walaupun dok satu kg...Rosliza Mohd Nasir i proud of you coz dah kwen n dah pregnant pon.Ermm..aku nie entah bla lah lagi.Dia dtg lagi awal pd aku...so aku smpat berborak kjap jer ngn dia coz dia nak beransur balik dah.Sementara menunggu kawan2 yg lain datang aku ngaplah dulu apa yg kawan aku sediakan.Dah siap makn nasi bagai aku mebnunggu kawan2 aku sampai...Tggu punya tunggu last2 dua org nie jer datang.huhu...sedih asyik jumpa muka yg sama jer tiap2 thn....:)
So,4org nie jerlah yg sempat aku kami bergambar.Aku pn beransur balik selepas seisi bergambar nie..coz anak buah aku dah merengek nak balik.Terpaksalah aku akur ngn kehendak dia.
Nie lah kawn2 aku aku yg masih single-mingle mcm aku nie.hehe.Tiap2 thn muka dua org nie lah yg slalu aku jumpa.haha.Apa2 pon tq kat Rosnani Muhammad koz sudi menganjurkan majlis reunion nie.Wlaupn tak ramai yg datang tp best gak aku dapat ngap nasi arab berlaukkkan kari kambing lbh skit.haha.Tq neni.Wat nora n ila...hope dapat jumpa lagi dmasa2 akan datang...InsyaAllah,,,,

Ok...that all for today...lain kali aku updates yg baru lagi...babai....muahhh

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...