KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, September 20, 2011

Pagi Yang Nyaman....

Assa;amualaikum.....

     Sebenarnya aku ak thu apa nak updates kat blog aku hari nie.So, aku tulislah apa yg ptt utk meng'hupdate jgk blog aku nie.hehe.Malam td bkn main lagi tdo awal.Igt nak cover tdolah coz tiap2 mlm tdr lwt layn tv punya psl.Mlm td tak der citer best so kol 10 dah msuk tdo.Ermm...kol brapa entah aku sdar balik ko aku ter dengan guruh dlangit n kilat sabung -menyabung.Aku fobia skit ngn kilat nie.Pantang ada cahaya kilat skit mesti aku tersedar walaupon aku tgh tdo nyenyak masa tu.Ya Allah...ampunilah dosa hambamu ini...
      Entah kol brapa aku terlelap balik pon aku tak thu lah...masa alarm clock aku bunyi aku sdar entah bla masa aku tdo balik pon aku tak thulah.Aku tersedar balik kol 6.20.Ini bermakna aku terlelap balik dalm 20 minit.Nasiblah tak terbabas solat subuh pagi nie.Alhamdulillah.....Bekpes lom lagi nie....oklah aku stop cnie dulu la.Lain kali aku tlis panjang2 lagi...babai

Muahhhh

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...