Breaking News

Selamat Tinggal 2017, Selamat Datang 2018


Assalamualaikum..

Sekejap jer masa berlalu. Tahun 2017 telah meninggalkan kita. Kini 2018 hadir dengan sinar bahagia dihadapan. InsyaAllah. 365 hari amat singkat dan begitu cepat berlalu sehingga tua mengejar kita pun kita tak perasan. Terasa diri ini begitu kercil disisiNYA bila usia hampir menjangkau 4 series. Azam tahun ni, moga dapat mempertingkatkan amal kebajikan untuk bekal disana nanti. InsyaAllah..aamiin

Huwaa..dah tahun 2018 ni. Bila nak kahwin ni? Setiap tahun renew azam tahun baru. Salah satu mesti nak kahwin tapi setiap tahun jugak la azam tu tak tercapai. Rasanya tahun ni malas dah nak berazam untuk kahwin takut tak tercapai lagi. Cuma tak berhenti berdoa moga Allah percepatkan jodoh Cik Nor. Tahun nak kumpul duit banyak-banyak, bayar semua hutang. Malas dah nak fikir pasal hutang. Hehe

Tahun 2017 banyak meninggalkan kenangan suka dan duka dalam hidup Cik Nor. Terutama sekali dalam dunia blogging. Tahun 2017 paling banyak Cik Nor buat review, tak kira berbayar atau percuma. Hehe. Semua Cik Nor sapu janji mendatangkan keuntungan kepada Cik Nor. Tak gituw..hehe. Yang pahit tak payah cerita la. Takut ada yang terasa hati. Biar ku pendam sendiri.hihi

Dah panjang benar merapu, baik stop sebelum kena tegur. Hehe. Apa-apa pun Cik Nor ucapkan selamat tahun baru 2018. Apa azam tahun baru korang tahun ni? Apa pun azam korang, Cik Nor doakan moga azam korang tu tercapai. Aamiin

15 comments:

  1. selamat tahun baru..semoga tahun baru ni baik2 sahaja..

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2018.
    Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  3. slmt tahun baru 2018.. semoga kita semua diberkati..aamiin

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru Dari mama.. semoga segala impiana menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru cik nor..semoga dipermudahkan urusan cik nor nanti...

    ReplyDelete
  6. Happy New Year 2018 untuk Cik Nor ;)

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru 2018 cik nor... smg azam cik nor dipermudahkan. InsyaaAllah allah dh susun terbaik hidup kita. Sabar dan terus meniti hari2 berlalu... smg terus sukses dlm blogging k... dan dimurahkan rezeki... sama la kita azam renew yg thn2 lepas punya... hahaha... dah sepuluh tahun azam ni tak tercapai lagi.... kekeke....

    ReplyDelete
  8. Hope tak terlewat untuk saya ucap Selamat Tahun Baru kepada Cik Nor.

    ReplyDelete
  9. selamat tahin baru cik nor..kita barunak blogwalking blog awak ni haaa

    ReplyDelete