Breaking News

SPM Fever Giveaway


Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

Hadiah Pertama: Full Edit Blog X 1 pemenang
Hadiah Kedua: RM30 X 1 pemenang
Hadiah Ketiga: Instant Shawl X 2 pemenang
Hadiah Keempat: Preloved Novel X 3 pemenang
Hadiah Kelima: Buku Agama X 1 pemenang
Hadiah Keenam: Buku Cerita dan Year Planner X 1 pemenang
Hadiah Ketujuh: RM20 X 3 pemenang
Hadiah Kelapan: RM10 X 5 pemenang
Hadiah Kesembilan: Topup RM10 X 8 pemenang

Kesemuanya 25 orang pemenang bakal kami cari!

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog penganjur dan penaja-penaja berikut:

* Abam Kie * Henrietta Jose * Aira * Najah Mustapa * Mamapipie * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

2. Follow instagram berikut: (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)

* Hernee Nazir * Najah Mustapa * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

3. Like Facebook berikut:

* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * JMBelog * Shalimar Yusof * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu *

4. Follow Google Plus berikut:

* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * Sheila Adziz * Shikin Razali *

5. Letakkan URL Blog Mamapipie di dalam blog list anda.

6. Buat entri bertajuk 'SPM Fever Giveaway'.

7. Salin dan tampal kod HTML di bawah:

8. Dengan tidak melebihi 100 patah perkataan, tuliskan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan semasa menduduki SPM dahulu. Contohnya, terlewat bangun, terlupa membawa MyKad, terpaksa ambik periksa di dalam wad, terkantoi dengan pengawas SPM dan sebagainya. Perenggan ini hendaklah ditaip di dalam entri anda dengan menggunakan huruf italic. Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan coretan pengalaman yang paling menarik dan asli (authentic).

- Apa yer pengalaman masa SPM dulu? Alamak dah lupa pulak. Pengalaman menarik tu tak adalah sangat sebab masa peperiksaan SPM Cik Nor tinggal di asrama. Tak ada masalah lambat ataupun tertinggal apa-apa kerana Cik Nor sentiasa memastikan keperluan penting diutamakan. Cuma masa dalam peperiksaan Cik Nor baca dulu semua soalan. Cik Nor tak jawab terus tau, mana yang senang jer dijawab. Yang susah Cik Nor tinggal dulu, nak tahu apa Cik Nor buat? Cik Nor tidur dulu. Haha. Masa dah tinggal setengah jam baru Cik Nor bangun dan jawab soalan. Fuhh..nasib sempat kalau tak, tak lulus .hihi. Harap adik-adik yang baru nak menduduki SPM tak ikut cara Cik NorπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€. 

9. Terbitkan

10. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri di SINI sahaja.

11. Siap!

Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini.

Jom klik di SINI jika nak join SPM Fever Giveaway.
Peraduan berlangsung sehingga 11.59 malam, 30 November 2017.

SEKIAN. TERIMA KASIH.

16 comments:

  1. tq sbb join GA ni cik noor...hmmm..syarat no 8 tu tertinggal. sila tulis kenangan yg x dpt dilupakan semasa ambik SPM di SMSI dulu2.

    ReplyDelete
  2. All the best semua yang join 😁

    ReplyDelete
  3. https://messarah.blogspot.my/2017/11/tips-muka-berseri-tanpa-mekap-makeup.html

    singgah dari ga yang sama :)

    ReplyDelete
  4. Wah...SPM Fever GA...semoga meriah ga ni.
    http://yangunguitumanggis.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Mak ai...ramainya penaja? Gud luck CIk Nor

    ReplyDelete
  6. singgah dar GA yang sama :)

    https://raizahalisah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join GA ini. Semoga tuan/puan bakal memenangi hadiah nanti. Pastikan tuan/puan sudah mematuhi segala syarat GA yg dinyatakan terutama sekali bab follow n like. Boleh buat slow2. In Shaa Allah, lama2 abis la tu. Keputusan bakal diumumkan pada 6 Dis 2017. Sementara itu boleh la BW kerana senarai peserta sudah keluar. Selamat maju jaya kawan2!

    http://www.zukidin.com/2017/11/senarai-peserta-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Good luck cik nor. Kinah pun join juga

    ReplyDelete