KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, April 24, 2017

Senarai Penuh Pemenang Anugerah Meletop Era 2017



Assalamualaikum..

Malam tadi penuh wall facebook dengan hashtag anugerah meletop era 2017. Cik Nor tengok live streaming tapi huwaaa.. internet too slow like a...haha. bertabahlah Cik Nor kenapa ko guna line kuning. 

Bagi yang tak tengok ni Cik  Nor share senarai penuh pemenang AME 2017.  Mesti terkejut kan malam tadi anugerah Lofattah kan? Banyak jugak diaorang sapu anugerah. Ini mesti penangan Suri Hati Mr Pilot.  Cik Nor tak dapat Mr. Pilot pun tak apa lah janji dapat Mr. Maritim..eh..tetibaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Senarai Penuh Pemenang AME 2017

Artis Baharu Meletop
Khai Bahar

Bintang Online Meletop
 Fattah Amin

Couple Meletop
Akim Ahmad & Stacy

Si Cilik Meletop
Yusof Iskandar (Anak Hairul Hazreen dan Hanis Zalikha)

Program Radio Meletop
Johara Pagi Era

Penyampai Radio Meletop
Johan

Program TV Meletop
Taste Selebriti (  Neelofa )

Hos Meletop
Neelofa

Drama Meletop 
Suri Hati Mr Pilot

Pelakon Meletop
 Fattah Amin

Pelawak Meletop
Johan

Group/Duo Meletop
 Siti Nurhaliza & Faizal Tahir

Penyanyi Meletop
Siti Nordiana

Lagu Meletop
 Pencuri Hati - Ayda Jebat

Filem Meletop
 Munafik

Bintang Filem Meletop
 Fasha Sandha

Anugerah Meletop Lelaki 2017
Fattah Amin 

Anugerah Meletop Wanita 2017
Neelofa 

Tahniah kepada semua pemenang. Yang tidak berjaya mungkin rezeki anda ditempat lain. InsyaAllah..eh..peminat Ayda Jebat ada ke kat sini? Tak boleh tulis lebih-lebih nanti ada yang meroyan kat komen pulak.hihi

3 comments:

  1. tQ cik nor update nama pemenang2 kat AME 2017 ni..lama tak layan anugerah2 ni..Nak tau siapa menang tapi malas nak tengok..haha

    ReplyDelete
  2. thn dpn wat award lofattah je laaa hahahha

    ReplyDelete
  3. Wahhhh Patah ngan Lopah banyak dapat hadiah nampaknya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...