Breaking News

Bila CiK Epal Komen Entry Blog Cik Nor

Assalamualaikum..

Ingat hari ni nak buat slot review lagi. Tapi bila fikir-fikir balik cian korang yang singgah blog Cik Nor asyik baca review jer. So hari ni balik kepada kehidupan Cik Nor semula.haha. Cewaahh..kenapa sebelum ni di awan-awangan ke Cik Nor?Berangan jer lebih Cik Nor ni, cepat lah cerita. Nak cerita apa tadi sebenarnya Cik Nor Oii?hehe

Sebenarnya Cik Nor nak cerita pasal blogger fames komen kat salah satu entry Cik Nor. Siapa? Siapa lagi kalau bukan Cik Epal. Tak Kan korang tak kenal kot Cik Epal. Kalau nak kenal jangan lupa klik link yang Cik Nor bagi tu. Blog dia best tau. Cara dia menulis tu tak boring, santai jer jer cerita dia. Paling best cerita dia pergi bercuti bersama family dia. Memang santai tau gaya penulisan dia. Kira kalau kita baca memang tak puas. Bila sampai ayat last tu..alaaa dah abis ke? Tang-tang tu rasanya nak suruh dia sambung entry dia. haha. Melampau lah tu kan.

Sungguh tak sangka tiba-tiba Cik Epal singgah dan komen kat salah satu entry Cik Nor. Masa mula-mula tu rasa macam tak percaya. Siap refresh takut silap ke apa. hehe. Tapi memang betul la dia yang komen. Memang bangga la bila blogger femes komen kat blog picisan Cik Nor ni. Mesti korang kata,..alah Cik Nor ni itu pun nak kecoh ke? Memang Cik Nor kecoh la sebab dia punya followers puluh-puluh ribu mana nak kenal blogger yang ada followers 1k ni .hehe

Blog korang ada tak blogger femes yang singgah dan komen? Meh la share dengan Cik Nor kalau sudi.hehe


17 comments:

  1. witttt.. sama la kite.. baru je nk up entry pasal ni... hehee..

    ReplyDelete
  2. samala, tetiba cik epal komen kat blog saya jugak tadi
    rasa terharu bila blogger terkenal baca entry kita kan, hehe

    ReplyDelete
  3. Wah.. untung la cik Nor... hehehhe

    ReplyDelete
  4. sama la kita .. dah 3 kali untuk tahun ni cik epal terjah blog kita

    ReplyDelete
  5. tahniah cik nor...ramai dah yang datang ke blog cik nor sekarang ni....

    ReplyDelete
  6. Tahniah Cik Nor.. kita xde pun yg famous singgah dan komen ciknor oi.. haha.. blog pinggitan :D

    ReplyDelete
  7. waaaaa untunglah! followers kak nor pun 1K.
    kita ni bawah 1K ja huaa.

    ReplyDelete
  8. org pemes mcm cik nor mesti laa org pemes jg yg singgah kannnn ;-)

    ReplyDelete
  9. Bestnya..ala blog ittew x de blogger femes singgah..huhu..x pe la, ittew blogger tepian je..haha

    ReplyDelete
  10. Yelah ....mimpi kot Cik Epal hari tu. Blog hakak pun Cik Nor

    ReplyDelete
  11. takpayah tunggu blogger femes datang mai blog sy. ciksu je pon dah cukup dah. rajin ngat ngat datang blog titeww 😘

    ReplyDelete