KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 9, 2013

48 comments:

  1. Allah maha mengetahui semua tu...kita sebagai umatnya perlu bersabar dalam mengharungi segala jenis mushibah yang datang..

    ReplyDelete
  2. KESABARAN tu akan membuahkan hasil yg sgt indah dalam hidup

    ReplyDelete
  3. Setuju sgt.Tapi tu la...kadang2 susah nak buat.Huhuh.Semoga Allah sentiasa melimpahi kte dengan sifat sabar.Amin. :)

    ReplyDelete
  4. kita mulia disisi dan pada pandangNYA

    ReplyDelete
  5. moga kita sentiasa diberikan kesabaran

    ooo akak pun de try buat video tu, yumida buat 5 video, 3 diluluskan. alhamdulillah. kempen kali ni kurang aktif, sgt jarang iklan video tu disiarkan, compare yg kempen bulan ogos lepas, mmg kerap. income pun masyuk

    xpe, nanti klo de tawran kempen blogbuster lagi, kita sama2 join, mana tahu dpt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah yumida...

      owh..ye ker?banyak tu akak buat...cik nor buat 1 jer pttlah tak dapat.haha..Alhamdulillah..rezeki akak..:)

      ok..nnt cik nor mtk tlg akak blh?hehe

      Delete
  6. toi tu cik nor..susah nk sbr ni..

    ReplyDelete
  7. Orang yg paling Kuat adalah org yg dapat menahan rasa marah. Dan sabar semasa tengah sakit hati memang memerlukan kekuatan. Dan saya akan senyap & berseorangan kalau hati rasa nak marah.

    ReplyDelete
  8. setuju =) pd orang mgkin nmpk kecil pd Allah besar tu..xrugi pn kalau bersabar..bersabar xbrmksud kita kalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fais...setuju jgk ngn fais..:)

      Delete
  9. akak wani br pasan kt chatbox akak slalu gtau cuit nuff wani
    pasni wani slalu cuit nuff akak k...sorry tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xperlah waniey..cik nor tak kisah pon..:)

      Delete
  10. tenaga 'SABAR' itu besar dan berat...
    semoga kita semua mempunyai tenaga 'SABAR' yang banyak...
    insya Allah...^_^

    ReplyDelete
  11. bersabarlah kak.. besar ganjarannya hihi

    oshin tag akak !
    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/10/contest-original-vintage-for-ladies-by.html

    ReplyDelete
  12. mama setuju cik nor.. :) bersabarlah sayang..

    ReplyDelete
  13. mula2 tak faham tapi lepas tu baru taw maksud dia bermakna sangat :')

    ReplyDelete
  14. Setuju sgt2.. kena banyak2 istifar kalau rasa mcm sifat tak boleh nk sabar tue nk menguasai diri.. betul x cik nor.. =D

    ReplyDelete
  15. betul bukan mudah nak sabar tau!!!

    ReplyDelete
  16. ganjaran yg besar bg org yg banyk bersabar...
    =)
    Didik dri spya lbh bnyk bsbar..InsyaAllah ^_^

    ReplyDelete
  17. betul, memang susah nak pelihara sikap sabar ni. kalau sha marah sngt sha mmg diam je, tak bercakap sepatah. tu cara sha kawal drpd cakap benda2 ngarut. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...