KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, October 27, 2013

Cer Teka Buah Apa Ini....



Assalamualaikum...

Hari nie cik nor kena migrain.So, tak der idea nak taip entry panjang2.Masa belek2 gambar dalam phone jumpa gambar nie.Nie...nak ajak korang teka buah apa nie.Tak der hadiah tau..just suka2 nak hilangkan bosan dihari minggu jer.Mana2 blogger yang tak keluar g mana2 la..hihik

Jangan lupa teka ye kawan2..:)

Gud luck..:)

62 comments:

  1. Replies
    1. hah..pandai nya deno..skali teka dah btl...tahniah..:)

      Delete
    2. heeee... deno suka buah kuini.. rasanya unik :)

      Delete
    3. mmg unik..xthu nak cakap rasanya mcm mana..hihik

      Delete
  2. kuini.. kalau kat kedah panggil buah konen..

    ReplyDelete
  3. bahasa buku buah kuini
    tapi ciksu panggil buah konen..utara mai..hihi
    ciksu pon baru makan hari tu mmber bawa
    suk baunya kan.wangi aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor pnggl buah kuini jer...yes..bau dia mmg menggoda..hihik

      Delete
  4. bru nk jwb ..ramai lak yg dah jawab ..hehe :)

    ReplyDelete
  5. tgk pon tau buah konen.. ^_^ buah ni kalo tersilap tokok kena getah dia melecoq mulut . bau pon deraih menusuk2 hidung

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap btl tu lieya..:) ye ker lieya?xthu lah plk mcm tu...huhu

      Delete
  6. tak taw buah apa,tapi semua ckap kuini..yang tu la kot..hehee :p

    ReplyDelete
  7. buah kuinin tapi getahnya kena hati-hati kalau kena mulut takut berkudis lak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl jawapan akak...thanks for info kak..selama nie cik nor thu mkn jer..hihik

      Delete
  8. hehe xdan nk teka hehe dah tau buah ape hehee..

    ReplyDelete
  9. kuinin xpon buah bachang
    hiii btul ke cik nor?

    ReplyDelete
  10. baru makan petang td.. baunya fuhh.. menusuk kalbu.. hehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. btl jawapan akak..sekarang musim dia kak..sdap..:)

      Delete
  12. saya selalu panggil buah kuinin...sedap ni! :)

    ReplyDelete
  13. dah ramai yang teka betul.. hahahaha dengan bangganya man meletakkan jawapan buah oren yang confirm salah jawapannya

    ReplyDelete
  14. hahhaa..sedap buah ni Cik Nor...
    Kuini lah kan...:)

    ReplyDelete
  15. buah kuini ni..bau dia memang power..buat kita tak tahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu...mmg power dan menggoda hati utk mkn..:)

      Delete
  16. sedap nya....cantik pulak tu...lama dah tak makan buah kuini nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?klu kat kelantan musim dia sekarang..:)

      Delete
  17. baunya mesti sedapkan Cik Nor..akak dah lama tak makan buah ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdap kak..kak blklah kg..musim buah kuini skrang ni kat kg...:)

      Delete
  18. baru nk teka..tp Deno dah jawab betol =) kalau yg manis mmg sdap..bau dia pn dah sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlwt bnyaklah fais nie...mmg manis nie fais..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...