KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, September 9, 2013

Dapat Hadiah Dari Blogger....:)

Assalamualaikum...

Haishh..malas bebenor cik nor hari nie nak buat entry baru.Tak tahu lah kenapa.Nak kata idea tak der..ada jer rasanya.huhu.Malas nak taip kot..haha.Ada sesiapa yang rajin menaip?Meh sini tolong cik nor menaip.Cik nor baca idea cik nor past tu korang tolong taip.Boleh tak macam tu?haha.Boleh blah lah jawabnya.Idea kita mana boleh suruh orang taip pulak.Tak betul ke apa cik nor nie..haha..Sudah2lah cik nor membebelnya go straight to the picture boleh tak?huhu..Ok.lah..mana aku dapat sabun susu beras tu?Dapat hadiah dari Kak Sura or http://umisura.blogspot.com/.Blogger dari Tumpat, Kelantan tu.Satu negeri ye ngan cik nor tapi dia dok kat Klang.Dia Pengedar Produk Shaklee.Saper2 yang nak order produk Shaklee bolehla singgah blog dia.Link dia cik nor dah bagi kat atas tu..:) Bnyak ko dapat sabun tu.12 ketul semuanya bersamaan dengan 1 dozen...:) Nie lah entry mula2 aku teka SINI tapi salah.Kak Sura kata tak per teka banyak kali.Then cik nor teka lagi kat SINI...alhamdulillah rezeki cik nor..Kali nie betul tekaan cik nor.Dan pengumumannya kat SINI.Banyak kan SINI..haha..sila jangan tension bila baca entry nie..:)

Kak Sura bukan jer bagi sabun susu beras tapi dia siap bagi beg mesra alam.Alah ..beg yang korang kena bawak bila korang g shopping hari sabtu.Hari sabtu kan hari tanpa plastik kalau kat Kelantan la.Kalu tak bawak beg plastik sendiri hari sabtu korang kena bayar RM0.30 untuk beg plastik yang dia bagi.Cik nor lebih suka bawak beg macam kat atas tu.lipat2 letak dalam handbag.Dasar kedekutkan cik nor nie.haha.Bukan kedekut yer cuma sama2 memberi sokongan hari tanpa plastik.Tak gitu kawan2 blogger?hehe

Oklah..setakat nie dulu cik nor merapu.Ada masa terluang cik nor coretkan lagi...:)

p/s: To kak sura terima kasih banyak2 coz bagi hadiah yang banyak tu kat cik nor.Ada seisi teka meneka jangan lupa jemput cik nor lagi yer kak..:)

68 comments:

  1. tema kasih la Cik Nor sbb tlg promote blog akak skali..(senyum sampai telinga)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mana der promote..cerita merapu jer tu kak..hihik..sama2..:)

      Delete
  2. banyak betul SINI..hehe...lantak la...janji dapat hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..btl tu..yang pnting hadiah dia..:)

      Delete
  3. datang singgah SINI..dan komen SINI..jangan lupa singgah dkt SANA pula nanti..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..perli lah tu..haha..dah singgah sana td..:)

      Delete
  4. untung.,..banyak rezeki berblog :)

    ReplyDelete
  5. Wahh...beshnye.Sha suke pakai sabun tu.Bau die besh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...btl tu sha..best bau dia..:)

      Delete
  6. pernah dengar pasal produk ni,taniah cik nor :)

    ReplyDelete
  7. wah..beznye
    tahniah nor
    org cakap sabun beras mencantikkan kulit wajah

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...
    waaa...bestnye dapat hadiah..

    tahniah ye..:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah cik nor.. stok sabun tue agak2 tahun setahun x..hehehe..bestnya dpt hadiah..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..lbh kurang macm tu la farah..hihik

      Delete
  10. Tahniah cik Nor!
    Potong separuh kasi OKje hehe

    ReplyDelete
  11. salam singgah. alhamdulillah tu lah manisny berblogging. dari alam maya ke alam sebenar ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..btl tu umi...thanks sudi singgah/....:)

      Delete
  12. Tahniah...Jemput join segmen yam :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  13. murah sungguh rezeki nor kan?untung ni kalau sape wat isteri..opsss hahaha gurau jer yerrr :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamduliillah...rezeki berblogging..:) nak buat mcm mana en.harith tiada siapa yg sudi lagi..hihik

      Delete
  14. I Sukses follow Cik Nor,, Follow juga My blogg http://danforblogg.blogspot.com/

    Thanks,

    From Indonesian Bogger..:D

    ReplyDelete
  15. tahniah cik nor =) hehe..ila pulak asal gi shopping hari sabtu..lupa bawak beg cenggini..makanya sila bayor harga plastic..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:) cik nor pon sama..kadang2 igt kadang lupo...time lupo harap bayar la..hihik..:)

      Delete
  16. Alhamdulillah... Rezeki berblog kan... Dpt rmai rakan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...