Breaking News

Selamat Hari Bapa....My Hero..:)

Assalamualaikum...

Rasanya masih tidak terlewat untuk aku buat entry Selamat Hari Bapa buat my hero in my life.Aku tak tahu nak tulis tentang my hero nie.But, dia adalah segala2nya dalam hidup aku.Walaupon dia garang tapi dia baik hati dan suka melawak.Itu lah ayah yang kami sayangi.Gambar ni rasanya aku snap 2 tahun lepas masa open house umah aku.Sekarang ayah dah semakin menginjak usia nya.Tapi alhamdulillah masih sihat.Cuma satu doa kak chik untuk ayah.Semoga ayah sentiasa sihat dan dmurahkan rezeki sokmo...aamiin

p/s:ayah still menunggu untuk mendapat menantu yang ke-3...huhu

28 comments:

  1. selamat hari bapa pada semua lelaki yang bergelar bapa :)

    ReplyDelete
  2. cepat la kak tunaikan harapan ayah tu ..tunggu menantu..hehe.. inshaaAllah..semoga ayah akak sihat senantiasa.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari bapa kepada semua bapa dan bapa to be di dunia... ayah akak nampak muda! *_^ serious...no jokes...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...:)

      dah 70an farah....dah tua dah..:0

      Delete
  4. Nor..jangan biarkan ayah tertunggu2 menantu ke3 tu...hehehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tgh mencari..tapi xjumpa2 lg lah kak..huhu

      Delete
  5. cik nor...hihi..selamat hari ayah :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ye ker?takziah...

      al-fatihah..semoga dia tenang dsana...aamiin

      Delete
  7. selamat hari bapa ;)

    dik,

    nak merasa serbuk HALAL CHEESE POWDER tak. kalau nak meh join GA saya ni.

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/qr-mini-giveaway-kedua.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih

      rasanya mcm dah join cik su..:)

      Delete
  8. selamat hari bapa kpd ayah cik norminieza dan kpd seluruh bapa2x di dunia ni. Terima kasih ayah :D

    ReplyDelete
  9. selamat hari bapa kepada ayah cik nor....semoga penantian beliau akan berakhir nanti... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....InsyaAllah..aamiin..:)

      Delete
  10. selamat hari bapa too :) erm, ayah akak mix chinese ke? npk cm chinese la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...tak la..melayu asli ...hehe

      Delete
  11. Selamat Hari Bapa buat semua bapa2 di Malaysia...:)

    ReplyDelete
  12. Cik Nor letak le gambar mak sekali nak tengok muka cik nor mcm sapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...nnt cik nor cr gambar cik nor ngn mak..:)

      Delete