KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, February 24, 2013

Baru Dapat Perisa Yg Best....


Assalamualaikum.....

Wah, mmg rajin kan aku hari updated blog pagi nie..Biasalah klu hari ahad datang mood kerja aku tak brapa nak mari lagi.So, aku cr mood lag dlu dgn melayan laman sosial aku dlu..Alasan2 smata2 tu kan..tak der kaitan ngan mood kerja kan?

Hari nie aku nak citer pasal cool blog yg aku bli mggu lps.Dalam enty jakun entah kali ke berapa aku dah citer pasal aku beli cool blog nie tak sdap.Sbb aku silap plih perisa.Yg dlu tu aku plih coklat tp pahit rasanya.Then yg nie aku pilih perisa 'yam'.Alahai cakap org putih lah plk aku...haha.Perisa keladi lah.Yang nie baru kna ngn citerasa aku...best sgt...:)

Cool blog nie aku beli masa aku shopping barang mandi n basuh baju aku.Penat kuar giant, masuk mydin n kluar the store aku crlah air nie utk hilangkan dahaga..hehe..Nasiblah kna ngn citarasa aku...best..
Sori kepda hainomokje sbb aku dah tiru cara penulisan dia kat blog.Cam cantik jer dia ltk pic kat sblh tepi tu, so aku pon nak cubalah..harap2 dia tak marah aku la..hehe

oklah..aku stop dlu mood aku nak wat kerja dah mari dah.Ptg karang klu free aku updates lagi...:)

14 comments:

  1. pewiit...sedap 2 kak.BK xbape suke bubble tapi suke airje

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess..mmg sdap bngat..akak suka bubble dia..:)

      Delete
  2. xpernah minum lg..sbb xpernah jumpe ehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. g lah cr..best tau...ada gambar heliza helmi lagi kat penutup dia..:)

      Delete
    2. alah ade heliza ni yg xnak ni...sbb xminat dia,ekeke :p

      Delete
    3. ye ker tak minat...entah dia tak mina awak kot...haha

      Delete
  3. semua saya suka dari coklat sampai la yang buah-buah..hehe..

    ReplyDelete
  4. Perisa yam saya tak brp minat lak...kikijiki.

    ReplyDelete
  5. Cik Nor tak pernah rasa cool blog ni...semalam masa gi Times square nampak benda ni tapi masa tu tak teringin plk nak try....
    Tak marah punnnn...... sharing kan caring hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaha..trylah..pasti okje teruja bla minum cool blog nie.haha.yap btl tu..sharing is caring..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...