Breaking News

SEGMEN – Blogger i2 Sahabat ku




  1. Buat 1 entri tajuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”
  2. Tempek gambar tu kat entri korang
  3. Linkkan ke entri ni. 
  4. Folow blog buruk ni. Tak follow pun takpe aku tak paksa..
  5. Link kan entri korang kat ruangan komen.. Mudah bukan.. Jom join tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013..
Kelebihan Join Segmen ni:
  1. Siapa yang join secara automatic masuk dalam bloglist aku sepanjang tahun 2013
  2. Trafik blog akan meningkat
  3. Follower semakin bertambah
  4. Kenalan blogger semakin ramai
  5. Perkongsian antara blogger dengan blogger.
     Saper2 yang nak join leh arr klick kat banner tu...:)Jom sama2 kita tambah followers blog kita..:)

2 comments:

  1. nak buat jugak..tapi sekarang on9 gna hp..nnt esok baru boleh buat.

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete