Breaking News

Misi Bloglist By Cik Zara





Syarat Penyertaan 
 Follow blog Cik Zara
Like Page BlueYarnCrafting
Buat satu entry "Misi Bloglist By Cik Zara" 
Letak banner diatas dan link kan pada entry ini sahaja
 Tag dua orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
Copy paste link entry anda pada ruangan comment entry ini

Senang je syarat-syaratnya kan?

Ok..aku dah buat smua syarat2 yang tuan empunya blog mahukan.Skarang nak tagged kat:

28 comments:

  1. ok dh buat...err betul ke step yg sy buat ni

    http://harithiskandar.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. apasal hantar kat saya..hantar kat tuan empunya blog kat atas tu,..huhu

      Delete
  2. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    dah follow sini dear :)

    sudi-sudilah ikot cik akak balik rumah :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Nor.
    Jom join ga ni..
    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bw dari segmen sama..

      http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

      Delete
  4. Eh? cik nor dah ubah eh....bagis cik nor... senang sikit nak komen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah..hihik..akibat menerima teguran dr okje..haha

      Delete
  5. hye..
    dtg singgah + follow sini ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  6. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  7. salam.. deno datang dari segmen zara.. :) d jom ke blog deno? hehe:)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...akak rasa hari2 akak bw blog awak.awak jer yg tak perasan..huhu

      Delete
  8. singgah dari segmen yg sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete