Breaking News

APABILA AKU MALAS NAK MSK UTK DINNER.....:)

 Ulam kacang botol......
 Nasi putih..........
 Telur rebus yg dmkn bersama kicap n cilu potong...........
Acar mentah timun.....

Assalamualaikum....
  Hari aku tak der benda yg nak story kat cni.So,aku uploadlah gambar mkn mlm aku yg bla punyalah.Ini lah menunyer bla aku mls nak msk.Very2 simply but suitable for night food.Ala2 mcm salad gtu.tp ader nasi gak.Ahaks.Tu lah sebb nya bdan aku tak naik walaupon aku mkn 3x shari...sebb mlm nyer aku mkn mkanan yang tak berminyak.Mlm2 aku suka msk yg simple2 jer mcm ikan kukus,ikan singgang,sayur pon masak air mcm tu...klu taruk minyak pon just nak tumis bawang jer.Itu lah rahsia aku naper aku kurus krang nie.Mlm2 mmg nasi aku tak blh tggl.Dah jd satu kemestian.klu tak mkn nasi sure tak blh tdo ;punyalah.Huhu.Dah mcm org kg dah aku nie,hahah.Oklah aku stop sni dulu lain kali aku story mory yg lbh best lagi.ku undur diri dulu yer...see u again....wassalam.

2 comments:

  1. makan macm ni pun sedap la kak.....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ala2 menu diet nie..sdap bg saya jer..haha

      Delete