Breaking News

Hehe....inilah aku.Gambr terbaru yg di ambil 2-3 hari lps.Apa mcm cun tak....hahah.Nie gambar aku masa kenduri kahwin k.ina.Alah pasal kenduri kahwin yg aku citer dlam catatan yang lps...nie kat rmah k.ina...kat n9.
Ini adalah kumpulam kompang belia 4B simpang durian.tema diaorng punya team warna oren.Diorang nielah yg mengiringi k.iNa sejak mlm berinai kecil hinggalah hari persandingan.Best jugk kumpulan nie main kompang.
Ini antara hantaran dr k.ina utk suami dia.aku dgr2 citer gubahan nie k.ina buat sendiri.Cantik jgk jgk kan walaupon simple.Klu bg aku buat sure tak jd mcm nie.Jadi lain mcmlah jawabnyer.hahah
Ini lah bestfriend aku.aku tumpang diornglah g kenduri kahwin k.ina.klu diaorg tak der alamk tak pergilah aku....hihik.Tq vm maya n amoy.muahhhs
Ini adalah hantaran yg siap dan tunggu masa utk d tkar denagan yg pihak lelaki punya..Yang belah lelaki aku tak tgk warna aper.Tp yng belah pompuan pink color.hehe
Ini gubahan yg paling aku suka sireh junjung.Aku dgr moy kata bunag ros tu bunga hidup.Tp aku tak tergerak plk nak pegang or sentuh bunga tu.Klu dia kata hdup mmg hiduplah tu....hehe.Bungan nielah jadi gambar profile aku kat fb....jgn marah k.ina.
Ini adalah menu yg dsediakan dtempat kenduri tu....punyalah bnyak aku ambik.Last2 membazir jer aku mkn tak habis sbb lauk yang diaorang masak tu tak memenuhi citarasa aku....tawar skit....hehe.Orang lain ok coz diorng ambik sambal belacan n ikan masin aku sambal belacan tak blh makan n ikan kering plk aku lupa nak ambik....huhuk
Amoy ngn maya nie sbanarnya dah mkn tp smpat lagi aku snap gambar diaorng tu...saya nak msuk kan dlm blog aku nie lah.Say cheese amoy n maya....:)
Inilah pelamin kak ina pink color gtu.....Cantik....I like....:)
Inilah pengantinnya.Yg sudah siap d solek.Cantik kan?Ermm...tak sabar aku nak kahwin jgk....hahaha
Aku ngn k.ina sblm k.ina kuar dr biliknyer.Masa nie aku rasa k.ina tak ready lagi kot koz kepaladia jauh dari aku.hahaha
Ha...yng nie baru ready.Cantik bangat gambrnya.Yang mana cantik aku or penagntin tu.....hahhaha
K.ina berarak menagmbil husband dia yng baru sampai.Aper2 pon saya ucapkan selamat penganti baru k.ina semuga kekal hingga ke anak cucu.Amin.Enjoy sgt2 le jumpa member2 lama..bila lah lagi nak jumpa diorng tu.I miss u all....that all for today.Next time i'm story again.Babai.assalamualaikum.


No comments