Breaking News

Selamat Pengantin Baru Wany Hasrita


Assalamualaikum..

Wah, malam semalam bukan main kecoh lagi kat media sosial bila dapat tahu Wany Hasrita kahwin. Ramai la jejaka-jejaka diluar sana yang frust tengok gambar kahwin Wany.haha. Jangan risau wahai sang jejaka, ramai lagi Wani yang tak kahwin tapi pandai-pandai lah cari sendiri.haha

Bagus tau Wany Hasrita ni tak kecoh sangat pasal percintaan dia. Tahu-tahu dah selamat di ijabkabulkan. Ini yang kita mahukan. Kalau artis lain kemain war-warkan lagi kisah percintaan mereka di laman sosial.  Tup-tup couple sekejap tiba-tiba buat status kat laman sosial" tiada jodoh untuk kita bersama". Hurmm..dulu bercinta bagai nak rak, tahu-tahu terputus ditengah jalan. Itulah orang kata benda baik tak perlu nak tunggu lama. Percepatkan kalau dua-dua dah suka.

Bila dah kahwin nak hebah satu dunia pun tak apa sebab kita dah ada ikatan yang sah. Tak giteww korang. Sedap tol bagi nasihat, diri sendiri sampai sekarang tak berjodoh lagi.haha. Jodoh tak datang tak apa, itu tandanya Allah nak bagi kita dekatkan diri dengan dia, Gantikan solat yang kita tinggalkan dulu, ganti puasa, buat kebajikan untuk ibu bapa dan menghidari kemungkaran.

Apa-apa pun selamat pengantin  baru Nurshazwany Hasrita dan pasangan Mohd Al-Adib Fahmi. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah.aamiin.

No comments