KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 8, 2012

Segmen Blogwalking dan Review





Ermm...dah lama aku tak join GA nie.So hari aku gatal2 n free aku joinlah..Hope dapatlah aku menambah followers..InsyaAllah..aamin

Saper2 yg nak join leh arr klik kat banner tu..:)

Aku tag kat saper yer..:

1.Eira Oshin
2.Khai Riz
3.Katak Comel

Jom Join Smua Blogger...:)

15 comments:

  1. Miss z datang sini..
    Terima Kasih Sebab sudi join segmen miss z..
    Jom terjah peserta lain dan komen blog mereka..

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html


    cdgn miss z..kalau boleh ruangan iklan free tu letak kat atas..spya org nampk dan bermnt nak letak bnner mereka kat sna ^^

    ReplyDelete
  2. thanks sudi jenguk blog ni
    thanks jgk bg cadangan..insyaAllah akan dtukar dalam masa terdekat..:)

    ReplyDelete
  3. dhira dtg terjah... dhira rasa kalau buat scrool box 4 blog archieve lagi nmpak cntik..lain2 oke..

    ReplyDelete
  4. Cik Angah Humaira: thanks

    Shadhira: Thanks..macm mana tu?blh ajar tak?hehe

    ReplyDelete
  5. salam, kenal dan datang dari Segmen : Blogwalking dan Review

    http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    ReplyDelete
  6. salam kenalan.. dr http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html..

    saya dh follow... komen saya sidebar yg terlalu pjg.. susunan tidk teratur.. kalu nk cntik wat kanan dan kiri.. font juga harus dititik beratkan.. tq..

    jom jenguk+follow my blog

    ReplyDelete
  7. hye..miera done follow sini..
    jemput ke blog. And if blom jadi follower,sudi2 laa click button follow k :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

    ReplyDelete
  8. salam.. terjah sini dari segmen blogwalking .. nice blog ... jemput datang blog lia dan bagi komen ye.. hehe

    ReplyDelete
  9. salam saya sggah dri segmen same:D jmput singgah di.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    ReplyDelete
  10. DARI SEGMEN YG SAMA DONE FOLLOW YOU

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  12. Thanks pada smua yg jenguk blog nie...thank u very much pada yag sudi follow....mana yg sy tak follow lagi tu harap maaf...ada kelapangan sy follow yer..)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...