KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, April 30, 2012

1st GA BY CIK LYNN



Syarat2 utk join...:

  1. jadi follower/geng Cik Lynn....dah follow.:)
  2. Dah buat entry '1st GA BY CIK LYNN'
  3. copy pic atas n link ke entry ni....
  4. hantar link entry korang tu ke entry GA ni....
insyaAllah, ada 10 key chain menanti korang...kalu ramai, akan ditambah...(nak bagi yang mahal, tapi belom keja...sob3)

Tu aku copy puan tanah punya ayat..jagn marah puan tanah...hehe.klu sesiapa nak join leh la klik kat banner tu and tarikh ttp ader kat bawah nie.Selamat Ber'GA..:)
TARIKH TUTUP : 13 MEI 2012 

5 comments:

  1. thanks sbb sudi join GA cik lynn...

    moga ada rezeki ;)

    ReplyDelete
  2. Welcome..:)

    IsyaAllah..aamiin..

    ReplyDelete
  3. SALAM KENAL...SINGGAH SINI NAK BW DARI SEGMEN YANG SAMA..JOM MAI BLOG KAMI
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-ga-by-cik-lynn.html

    ReplyDelete
  4. Moga dimurahkan rezqi oleh Allah ;D Good luck!

    Nisa'

    ReplyDelete
  5. mrs.budubilis:thanks follow me..:)

    Khairunisa&#39:Aamiin....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...