KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 15, 2012

Cerry Berry..:(


Image Detail

Assalamualaikum......

Lama btl kan aku tak menulis kat blog aku niu.bukan mlas nak updates tapi korang faham2lah opis baru aku nie tak der internet.Klu ada aku updates skali-skala tu may be aku g c or aku pinjam broadband engineer or bos aku.huhu.Kesian kan aku.Kna bersusah payah n menebalkan muka dmi nak updates blog yang usang nie...huhu.Tak updates kan nnt korang cakap aku lupakan korang plk....huhu.

Sebnarnya banyak cerita yang aku nak kongsi ngn korang semua tp masa tak mengizinkan aku berbuat demikian.Kat dalam phone aku tu belambak2 gambar tunggu utk upload dalam blog.Tp smua tu terpaksa dperam dahulu menjadi pekasam atas sbb yang aku tulis d atas..haha..Harap korang paham2 lah apa yg kau maksudkan itu...hehe

Hari nie..bos aku tak masuk opis rasanya....So engineer aku bg pinjam broadband dia.Dia tkut aku boring tak thu nak buat apa.Klu bos ader hraplah aku nak dok diam.Kejap2 msuk bilik dia...Ader bnda yng dia nak srh aku buat walaupon kerja yg dia srh aku buat sblm nie aku tak buat lagi..Kira makin brtambahlah kerja aku dlam masa 1jam....huhu

Aku tak bnyak idea nak menulis ptg nie..sbb aku kan cerry berry sjak smlam lagi.Tak telan pil chit kit teck aun...nampak dah kurang skit.Tak thulah kot kjap2 lagi dia memulas balik pn..haha.Sabar jer lah...aku rasa dah 4x aku kluar masuk  bilik temenung..haha..Entah aku mkn aper ntah...Klu mcm nie tak payah mkn ubat kurus.Baru 2hr macm nie...klu seminggu mahu kurus aku..haha.Tp yg tak than tu kna lalu dpn officemate lelaki klu nak g tandas..huhu.Control siut...4x kuar masuk tandas..buat2 cuci tangan la n mcm2 lah nak cover punya pasal....haha.Klu korang kna mcm aku nie...mcm mana korang cover g tandas?hahaha

oklah aku stop sni dlu..lain kali aku tulis panjang2 lagi....sayang n rindu korng smua...muahhhh

babai..:)





















0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...